Όταν θα κληθείτε όλοι να αντισταθμίστε τις αναρτήσεις με τις υπέροχες στιγμές, από την σύλληψη ψαριών σας, που όλοι απολαμβάνουμε να κοιτάμε και δεν έχετε κάνει την παραμικρή καταγραφή, ΠΩΣ θα απαιτείτε από τον εαυτό σας, να έχει με καμάρι την συμμετοχή του σε αυτήν την σελίδα όταν:

α) Δεν σας κοστίζει τίποτα (κόστος φωτοτυπίας)

β) Δεν κινδυνεύουν τα Δεδομένα σας, αφού είναι απόρρητα

γ) Είναι το ελάχιστο, που σας ζητά η ΠΕΕΑ, αφού μέχρι σήμερα, δεν έχετε μπεί στον κόπο να διαβάσετε, τα Άρθρα των Ευρωπ. Κανονισμών, που αφορούν την αλιευτική μας προσπάθεια

δ) Είναι πλέον απαραίτητο, καθώς η Ευρωπ. Ένωση, διά του Ευρωπ. Συμβουλίου Αλιείας, στο οποίο συντομότατα η ΠΕΕΑ θα εκπροσωπήσει την Ερασιτεχνική Αλιεία και τα μέλη της, ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ «ΤΟΙΧΟ», διότι και Μητρώο έχουμε Ερασιτεχνών Αλιέων, που καθημερινά διογκώνεται, και γνωρίζουμε να στηρίξουμε στους Νόμους την πρωτοβουλία μας !!!

Ουδείς έχει την δύναμη (θεσμικά), την δική σας και δική μας δύναμη και θα ξελαρυγγιάζομαι να το λέω, να συλλέγει Αλιευτικά Δεδομένα Ερασιτεχνικής, προς επεξεργασία επιστημονική, όπως ορίζει η Κοινή Αλιευτική Πολιτική για την Αλιεία και δή την Ερασιτεχνική !!!

Γίναμε Σωματείο, για να εκπροσωπήσουμε τον έλληνα Ερασιτέχνη, που τον ήθελαν, μέχρι σήμερα «θύμα» λασπολογίας, γεμάτο κόμπλεξ, και καλυμμένο, αδύναμο από την άδικη κατασυκοφάντηση.
Όποιος θέλει και νομίζει, ας μας προσπεράσει.

Προσκαλώ πανελλήνια και κυρρήτω, τις επόμενες εβδομάδες μέχρι λήξεως της χρονιάς, που διανύουμε προσκλητήριο ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ, χωρίς φόβους, χωρίς δυσειδαιμονίες, αλλά με παρρησία, διότι όπως φρονώ και διακυρρήτω παντού ευθαρσώς, η ελληνική ερασιτεχνική αλιεία, είναι ο ηπιότερος τρόπος αλιείας και δεν πιέζει τα ιχθυοαποθέματα !

Πρέπει όμως και να το αποδείξουμε, με τους κανόνες της Ευρωπ. Ένωσης, που άλλοι δεν είναι από την Επιστημονική Επεξεργασία των Δεδομένων, από τους πιό ΕΓΚΥΡΟΥΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ της πατρίδας μας.

Η ΠΕΕΑ πλέον εργάζεται, συνεργάζεται και δεν χρειάζεται ο Παγώνης, να πολλαπλασιάσει τα ψάρια με θαύμα, όπως ο Δάσκαλος Χριστός του, για να τον πιστέψετε!
Οφείλω, ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ, στον πρόεδρο της ΠΕΕΑ, κ. Διονύση Μπάστα, που με προσκάλεσε προσωπικά να εργαστώ συνεισφέροντας εθελοντικά και πίστεψε κάθε «τρελλή» ιδέα ή όραμά μου, όπως κι εγώ σχεδόν δύο χρόνια πριν, όσα ένιωσα, όταν διάβασα, μέρος από την έγγραφη ενυπόγραφη εργασία του, που έγινε η βάση σύνταξης, των Θέσεων και Προτάσεων της ΠΕΕΑ για την προσάθεια ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ.

Σύντομα, θα ενημερωθείτε και θα εκπλαγείτε (εγώ έπαψα πλέον), καθώς…το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυό το πρόσωπο. Η ιδεολογική μας υπεροπλία και θωράκιση, μαζί με την επιμονή στην ανάλυση της Νομοθεσίας, θα φέρει καρπούς, πολύ πρίν έρθουν νέα νομοσχέδια ή υπουργικές αποφάσεις.
όσο οι «άλλοι» μας διαβάλλουν και μας συκοφαντούν, με τιποτένια ψέμματα, εμείς εργαζόμαστε, έχουμε επαφές με την ηγεσία του επιστημονικού μας κόσμου, όσο αφορά την Αλιεία.

Παραμείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες άμεσες ενέργειες της ΠΕΕΑ, όπως προανείγγειλα θεσμικά. Μέχρι τότε, μεταφέρετε τις σημειώσεις σας ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.
Την Αλήθεια πρεσβεύουμε, κάτω από την σημαία της ΠΕΕΑ, την οποία επιθυμώ να δώ μέσα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αλιείας, με ευθύνη να παρουσιάσουμε για τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ στην πατρίδα μας !!!

Όστις θέλει, ακολουθεί, τον δρόμο τον ανοίξαμε και θα τον διατηρήσουμε καθαρό πάση θυσία και πάση δυνάμη.

Καταγράψτε την αλήθεια σας, λοιπόν! Just do it !!!

Παραδειγμα
24991408 528157827540814 8935908371892423152 n - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ στην Ελλάδα της Ευρωπ. Ένωσης, αποκλειστικά από την ΠΕΕΑ!Κατεβάστε το αρχείο pdf - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ στην Ελλάδα της Ευρωπ. Ένωσης, αποκλειστικά από την ΠΕΕΑ!  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ-Εεασιτεχνών-out-1

Στείλτε το στο erasitexnis.alieas@gmail.com

Share