Η αύξηση των φορέων διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών από 28 σε 35 με παράλληλη μεγέθυνση της περιοχής ευθύνης τους, ώστε να καλύψουν όλες τις περιοχές Natura -σημερινές και μελλοντικές- είναι ο βασικός «κορμός» της πρότασης του υπουργείου Περιβάλλοντος για την

αναδιάρθρωση του συστήματος διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών. Το σχέδιο νόμου, που αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να δοθεί σε δημόσια διαβούλευση προβλέπει τη χρηματοδότηση των φορέων από τον προϋπολογισμό -προκειμένου να σταθεροποιηθεί η λειτουργία τους- με μια μεταβατική φάση καθώς το 2018 είναι αδύνατη η πρόσληψη προσωπικού.

Το σχέδιο νόμου αφορά ουσιαστικά στην αναδιάρθρωση του εθνικού συστήματος προστατευόμενων περιοχών. Αιτία για τη σπουδή του υπουργείου Περιβάλλοντος να βρει μια λύση είναι η πίεση που ασκείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς έχει ξεκινήσει η διαδικασία παραπομπής της χώρας στο

Ευρωδικαστήριο. Το σχέδιο ξεκινά με την ίδρυση 7 νέων φορέων διαχείρισης και την επέκταση της αρμοδιότητας των υφιστάμενων (πλην τριών, που παραμένουν ως έχουν) ως εξής:

1. Φορέας Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς με έδρα στη Δαδιά Έβρου. Περιλαμβάνει 7 περιοχές Natura.

2. Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Έβρου με έδρα στην Τραϊανούπολη Έβρου. Περιλαμβάνει 7 περιοχές Natura.

3. Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου – Βιστωνίδας – Ισμαρίδας με έδρα στο Πόρτο Λάγος Ξάνθης. Περιλαμβάνει 13 περιοχές Natura.

4. Φορέας Διαχείρισης Οροσειρά Ροδόπης με έδρα στο Μεσοχώρι Παρανεστίου Δράμας. Περιλαμβάνει 7 περιοχές Natura.

5. Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης με έδρα στα Κάτω Πορόϊα Σερρών. Περιλαμβάνει 13 περιοχές Natura.

6. Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας – Βόλβης με έδρα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Περιλαμβάνει 12 περιοχές Natura.

7. Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία –  Αλιάκμονα με έδρα στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης μετονομάζεται σε «Φορέα Διαχείρισης Θερμαϊκού Κόλπου». Περιλαμβάνει 15 περιοχές Natura, καθώς επίσης και τη θαλάσσια περιοχή που περιλαμβάνει τον Θερμαϊκό Κόλπο (από τη γραμμή αιγιαλού), από την Αλυκή Κίτρους Πιερίας έως την Επανωμή Θεσσαλονίκης.

8. Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πρεσπών με στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών Φλώρινας. Δεν επεκτείνεται (περιλαμβάνει 4 περιοχές Natura).

9. Φορέας Διαχείρισης  Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου με έδρα στους Ασπράγγελους Ζαγορίου Ιωαννίνων. Περιλαμβάνει 13 περιοχές Natura.

10. Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Καλαμά και Αχέροντα με έδρα στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας. Περιλαμβάνει 20 περιοχές Natura.

11. Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδος Ιωαννίνων με έδρα στα Ιωάννινα. Δεν επεκτείνεται (περιλαμβάνει 2 περιοχές Natura).

12. Ο Φορέας Διαχείρισης Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου με έδρα στα Ιωάννινα  μετονομάζεται σε «Φορέας Διαχείρισης Τζουμέρκων, Περιστερίου, Χαράδρας Αράχθου και Δυτικής Θεσσαλίας». Περιλαμβάνει 12 περιοχές Natura.

13. Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου με έδρα στο Λιτόχωρο Πιερίας. Περιλαμβάνει 8 περιοχές Natura.

14. Φορέας Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου με έδρα στα Κανάλια Μαγνησίας. Περιλαμβάνει 13 περιοχές Natura.

15. Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου – Β. Σποράδων με έδρα στην Αλόννησο Μαγνησίας. Περιλαμβάνει 4 περιοχές Natura.

16. Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης με έδρα στα Λουτρά Υπάτης Φθιώτιδας. Περιλαμβάνει 8 περιοχές Natura.

17. Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού με έδρα στην Άρτα. Περιλαμβάνει 10 περιοχές Natura.

18. Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου με έδρα στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας. Περιλαμβάνει 6 περιοχές Natura.

19. Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου μει έδρα στη Ζάκυνθο. Περιλαμβάνει 4 περιοχές Natura.

20. Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου με έδρα στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας. Περιλαμβάνει 8 περιοχές Natura.

21. Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού με έδρα στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας. Περιλαμβάνει 6 περιοχές Natura.

22. Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σχοινιά – Μαραθώνα» με έδρα στον Μαραθώνα Αττικής. Περιλαμβάνει 12 περιοχές Natura.

23. Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας. Δεν επεκτείνεται (περιλαμβάνει μια περιοχή Natura).

24. Φορέας Διαχείρισης Χελμού – Βουραϊκού με έδρα στα Καλάβρυτα Αχαΐας. Περιλαμβάνει 14 περιοχές Natura.

25. Ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς με έδρα στον Λάππα Αχαΐας μετονομάζεται σε «Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς και Κυπαρισσιακού Κόλπου». Περιλαμβάνει 11 περιοχές Natura.

26. Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγρότοπου Μούστου με έδρα στο Άστρος Αρκαδίας. Περιλαμβάνει 10 περιοχές Natura.

27. Ο Φορέας Διαχείρισης Καρπάθου – Σαρίας με έδρα στον Όλυμπο Καρπάθου της Δωδεκανήσου μετονομάζεται σε «Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δωδεκανήσου». Περιλαμβάνει 29 περιοχές Natura.

28. Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς με έδρα στα Χανιά. Περιλαμβάνει 23 περιοχές Natura.

Οι νέοι φορείς

29. Φορέας Διαχείρισης ευρύτερης περιοχής Βόρα – Λιμνών Δυτικής Μακεδονίας. Περιλαμβάνει 19 περιοχές Natura.

30. Φορέας Διαχείρισης Κορινθιακού Κόλπου. Περιλαμβάνει 6 περιοχές Natura.

31. Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Εύβοιας. Περιλαμβάνει 15 περιοχές Natura.

32. Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου – Κυθήρων. Περιλαμβάνει 18 περιοχές Natura.

33. Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κυκλάδων. Περιλαμβάνει 35 περιοχές Natura.

34. Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Βορείου Αιγαίου. Περιλαμβάνει 29 περιοχές Natura.

35. Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής και Ανατολικής Κρήτης. Περιλαμβάνει 31 περιοχές Natura.

Να σημειωθεί ότι στους φορείς διαχείρισης συμπεριλαμβάνονται όχι μόνο οι υφιστάμενες 419 περιοχές Natura αλλά και οι 100 περιοχές που έχει προταθεί να ενταχθούν στο εγγύς μέλλον. Η συγκέντρωση των περιοχών Natura γύρω από έναν φορέα δείχνει να έχει γίνει με γεωγραφικά κριτήρια.

Υπάρχουν ωστόσο μερικές περιπτώσεις που ξεχωρίζουν:

-Στην Αττική, ο φορέας του Εθνικού Πάρκου Σχινιά  θα έχει πλέον υπό την ευθύνη του τις περιοχές Natura στα Λεγρενά, τη Βραυρώνα, το Σούνιο, τη νησίδα Πάτροκλο καθώς και… ολόκληρο τον Υμηττό.

-Στη Βόρεια Ελλάδα, ο φορέας διαχείρισης Θερμαϊκού κόλπου περιλαμβάνει μια τεράστια παράκτια ζώνη (όλο το «δαχτυλίδι» των ακτών από τη βόρεια Πιερία έως το νομό Θεσσαλονίκης) και διαφορετικά, όχι γειτνιάζοντα οικοσυστήματα: ποτάμια, λίμνες, λιμνοθάλασσες, αλυκές, αιγιαλούς, υγρότοπους και θαλάσσιες ζώνες. Η δημιουργία του «υπερ-φορέα» δείχνει να έχει γίνει μάλλον με πολιτικά, παρά με περιβαλλοντικά κριτήρια.

-Οι φορείς των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων περιλαμβάνουν έναν μεγάλο αριθμό περιοχών, οι οποίες είναι συχνά πολύ μικρές σε έκταση και διασπαρμένες σε νησιά, νησάκια και νησίδες. Επομένως είναι αμφίβολο αν μπορούν να ενταχθούν σε ένα ενιαίο διοικητικό σχήμα παρακολούθησης και διαχείρισης ή θα ήταν καλύτερη μια διαφορετική προσέγγιση (λ.χ. να τεθούν υπό την ευθύνη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ή της Περιφέρειας).

-Οι περιοχές Natura του Αγίου Όρους εξαιρέθηκαν από το πλαίσιο και θα ρυθμιστούν χωριστά. Χωρίς να έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει, το ερώτημα βέβαια είναι αν ένας οποιοσδήποτε εκκλησιαστικός φορέας μπορεί και πρέπει να διαχειριστεί τέτοιου επιπέδου ζητήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Οι εργαζόμενοι

Όπως προκύπτει, όσοι απασχολούνται σήμερα στους φορείς διαχείρισης (και οι οποίοι, σημειωτέον, έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία με το πέρασμα σχεδόν μιας δεκαπενταετίας) θα διατηρηθούν με το ίδιο προσωρινό σχήμα και το 2018 (με οκτάμηνες αντί για ετήσιες συμβάσεις), με τη μισθοδοσία να καλύπτεται από το Πράσινο Ταμείο (τα λειτουργικά έξοδα και τα επιστημονικά κόστη θα μεταφερθούν στον προϋπολογισμό). Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ (στον οποίο οι έχοντες ήδη εμπειρία στους φορείς θα μοριοδοτούνται). Τα διοικητικά συμβούλια των φορέων θα παραμείνουν άμισθα, όπως σήμερα.

Ο τρόπος λειτουργίας

Οι φορείς διαχείρισης, πάντως, παραμένουν και στο νέο σχέδιο νόμου ένας γνωμοδοτικός φορέας, χωρίς αποφασιστικό «λόγο» στις σημαντικές αποφάσεις για τις περιοχές που διαχειρίζονται. Αντίθετα το υπουργείο συγκεντρώνει περισσότερες αρμοδιότητες (για παράδειγμα, θα αναθέτει τις Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες που χρειάζονται για κάθε περιοχή σε ιδιώτες μελετητές, οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να συνεργαστούν με τους κατά τόπους φορείς).

Ερωτηματικά

Ένα σημείο που δεν είχε διευκρινιστεί μέχρι πριν από λίγες ημέρες (ενδεικτικό του ότι δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση για το ζήτημα αλλά συζητείται μέχρι την τελευταία στιγμή) είναι η τύχη των Καταφυγίων Άγριας Ζωής. Με τον νόμο για τη βιοποικιλότητα του 2011, τα ΚΑΖ είχαν ενταχθεί κανονικά στο σύστημα διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται η προστασίας τους (αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το 2012-2013 το αρμόδιο για την προστασία τους υπουργείο… «πετσόκοψε» ορισμένα από αυτά, υποστηρίζοντας ότι κακώς κάλυπταν τόσο μεγάλες περιοχές!). Προβληματική δείχνει να είναι και η περιγραφή των κατηγοριών των προστατευόμενων περιοχών, καθώς και η σχέση Εθνικών Πάρκων και περιοχών Ramsar με την υφιστάμεη κατηγοριοποίηση.

Με την αναδιάρθωση του συστήματος των προστατευόμενων περιοχών, το υπουργείο Περιβάλλοντος δείχνει να έχει δύο βασικούς στόχους: να εντάξει όλες τις Natura σε ένα πιο συγκεκριμένο προστατευτικό πλαίσιο και να λύσει το χρονίζον χρηματοδοτικό (άρα και λειτουργικό) πρόβλημα των φορέων.

Παράλληλα στα μέσα Οκτωβρίου ενέκρινε τη διενέργεια διαγωνισμού για την εκπόνηση ειδικών περιβαλλοντικών μελετών (ΕΠΜ), σχεδίων προεδρικών διαταγμάτων (για το θεσμικό κομμάτι) και σχεδίων διαχείρισης για όλες τις περιοχές Natura της χώρας. Ο διαγωνισμός ομαδοποιεί τις Natura σε 11 μελέτες και 23 ΕΠΜ, με γεωγραφικά κριτήρια (π.χ. μια μελέτη για τις περιοχές Natura της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων) και έχει προϋπολογισμό 17 εκατ. ευρώ. Έτσι το υπουργείο εκτιμά ότι θα αντιμετωπίσει συνολικά τα θεσμικά ζητήματα γύρω από τις προστατευόμενες περιοχές. Τα ουσιαστικά ζητήματα βέβαια βασίζονται στην εφαρμογή του νόμου και, ως εκ τούτου, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο αισιόδοξα.

Κοινή Υπουργική Απόφαση 50743/2017 – ΦΕΚ 4432/Β/15-12-2017

Αναθεώρηση εθνικού καταλόγου περιοχών του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου Natura 2000.


Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. 50743/2017

ΦΕΚ 4432/Β/15122017

Αναθεώρηση εθνικού καταλόγου περιοχών του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου Natura 2000.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Έχοντας υπόψη:

1.Τις διατάξεις των παρ. 4.1 και 4.2 του άρθρου 5 του ν. 3937/2011 «Διατήρηση της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις» (Α’60).

2.Τις διατάξεις του άρθρου 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του π.δ/τος 63/2005 (Α’ 98).

3.Τις διατάξεις του άρθρου 4 της απόφασης 33318/ 3028/11.12.1998 των Υπουργών Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, Γεωργίας, Εμπορικής Ναυτιλίας και Πολιτισμού «Καθορισμός μέτρων και διαδικασιών για τη διατήρηση των φυσικών οικοτόπων (ενδιαιτημάτων) καθώς και της άγριας πανίδας και χλωρίδας» (Β’ 1289).

4.Τις διατάξεις της υπ’ αριθμ. Η.Π. 37338/1807/ Ε.103/1.9.2010 απόφασης των Υπουργών Οικονομικών Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Καθορισμός μέτρων και διαδικασιών για τη διατήρηση της άγριας ορνιθοπανίδας και των οικοτόπων/ενδιαιτημάτων της, σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Οδηγίας 79/409/ ΕΟΚ, «Περί διατηρήσεως των άγριων πτηνών», του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 2ας Απριλίου 1979, όπως κωδικοποιήθηκε με την οδηγία 2009/147/ΕΚ» (Β’1495).

5.Την υπ’ αριθμ. Υ198/16.11.2016, απόφαση του Πρωθυπουργού «Καθορισμός αρμοδιοτήτων του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου» (Β’3722).

6.Την υπ’αριθμ. Υ200/21.11.2016 απόφαση του Πρωθυπουργού «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννη Τσιρώνη» (Β’3755).

7.Το με Α.Π οικ. 32532/1000/29.6.2016 έγγραφο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με το οποίο ζητήθηκε η γνώμη της Επιτροπής «Φύση 2000».

8.Την από 21.9.2016 γνωμοδότηση της Επιτροπής «Φύση 2000» (Α.Π ΑΝΥΠ 3414/11.10.2016).

9.Τα σχόλια που κατατέθηκαν από πολίτες, υπηρεσίες και φορείς στην από 22.6.2016 έως 22.7.2016 δημόσια διαβούλευση.

10.Την υπ’ αριθμ. οικ. 22501/757/8.5.2017 εισήγηση της Διεύθυνσης Προστασίας Βιοποικιλότητας, Εδάφους και Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

11.Το γεγονός ότι από τις κανονιστικές διατάξεις του παρόντος δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού και του προϋπολογισμού των οικείων Ο.Τ.Α., αποφασίζουμε:

 

Άρθρο μόνο

1.Αναθεωρείται ο εθνικός κατάλογος περιοχών του Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου Natura 2000.

2.Προσαρτώνται και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, συνδημοσιευμένα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τα ακόλουθα παραρτήματα: Παράρτημα Ι «Αναθεωρημένος εθνικός κατάλογος περιοχών» με συνημμένους τον Πίνακα 1 «Πίνακας νέων περιοχών» και τον Πίνακα 2 «Πίνακας τροποποίησης υφιστάμενων περιοχών» και Παράρτημα ΙΙ «Χάρτες».

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

 

α/α ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΠΟΥ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΠΟΥ

ΕΚΤΑΣΗ (ha)
1 ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
11 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ
ΕΒΡΟΣ
1 GR1110002 ΖΕΠ

ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ – ΣΟΥΦΛΙ

DASOS DADIAS – SOUFLI

41111,58

2 GR1110003 ΕΖΔ ΤΡΕΙΣ ΒΡΥΣΕΣ TREIS VRYSES

9912,62

3 GR1110004 ΕΖΔ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ, ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΖΟΥΡΑΦΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ FENGARI SAMOTHRAKIS, ANATOLIKES AKTES, VRACHONISSIDA ZOURAFA KAITHALASSIA ZONI

1 6437,741

4 GR1110005 ΕΖΔ – πΤΚΣ ΒΟΥΝΑ ΕΒΡΟΥ- ΠΟΤΑΜΟΣ ΛΥΡΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΒΟΥΝΟΥ VOUNA EVROU- POTAMOS LYRAS – SPILAIA DIDYMOTEICHOU KAI KEFALOVOUNOU

43333,5

5 GR1110006 ΖΕΠ ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ DELTA EVROU

12557,92

6 GR1 1 1 0007 ΕΖΔ ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ DELTA EVROU KAI DYTIKOS VRACHIONAS

9857,56

7 GR1 1 1 0008 ΖΕΠ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΟ ΔΑΣΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΔΑ PARAPOTAMIO DASOS VOREIOU EVROU KAI ARDA

25931,73

8 GR1 1 1 0009 ΖΕΠ ΝΟΤΙΟ ΔΑΣΙΚΟ ΣΥΜΠΕΛΕΓΜΑ ΕΒΡΟΥ NOTIO DASIKO SYMPLEGMA EVROU

29275,36

9 GR1110010 ΖΕΠ ΟΡΕΙΝΟΣ ΕΒΡΟΣ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΔΕΡΕΙΟΥ OREINOS EVROS – KOILADA DEREIOU

48907,49

10 GR1110011 ΖΕΠ ΚΟΙΛΑΔΑ

ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: ΑΣΒΕΣΤΑΔΕΣ, ΚΟΥΦΟΒΟΥΝΟ, ΒΡΥΣΙΚΑ

KOILADA

ERYTHROPOTAMOU: ASVESTADES, KOUFOVOUNO, VRYSIKA

9587,12

11 GR1110012 ΖΕΠ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: ΟΡΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ SAMOTHRAKI: OROS FENGARI KAI PARAKTIA ZONI

21021,87

12 GR1110013 πΤΚΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΡΑΚΗΣ THALASSIA PERIOCHI THRAKIS

75759

ΞΑΝΘΗ
13 GR1120003 ΕΖΔ ΟΡΟΣ ΧΑΪΝΤΟΥ – ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΚΟΡΥΦΕΣ OROS CHAINTOU – KOULA KAI GYRO KORYFES

3491,99

14 GR1120004 ΖΕΠ ΣΤΕΝΑ ΝΕΣΤΟΥ STENA NESTOU

8752,99

15 GR1120005 ΕΖΔ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΝΕΣΤΟΥ

AISTHITIKO DASOS NESTOU

2335,86

ΡΟΔΟΠΗ
16 GR1130006 ΕΖΔ ΠΟΤΑΜΟΣ ΦΙΛΙΟΥΡΗΣ

POTAMOS FILIOURIS

2058,44

17 GR1130007 ΕΖΔ ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΟΜΨΑΤΟΣ (ΝΕΑ ΚΟΙΤΗ) POTAMOS KOMPSATOS (NEA KOITI)

423,65

18 GR1130008 ΕΖΔ

ΜΑΡΩΝΕΙΑ – ΣΠΗΛΑΙΟΝ

MARONEIA – SPILAION

1,31

19 GR1130009 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ

LIMNES KAI LIMNOTHALASSES TIS THRAKIS – EVRYTERI PERIOCHI KAI PARAKTIA ZONI

29455,98

20 GR1130010 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΕΣ ΒΙΣΤΩΝΙΣ – ΙΣΜΑΡΙΣ –

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΕΣ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΑΛΥΚΗ ΠΤΕΛΕΑ, ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ, ΚΑΡΑΤΖΑ

LIMNES VISTONIS, ISMARIS – LIMNOTHALASSES PORTO LAGOS, ALYKI PTELEA, XIROLIMNI, KARATZA

18217,14

21 GR1130011 ΖΕΠ

ΚΟΙΛΑΔΑ ΦΙΛΙΟΥΡΗ

KOILADA FILIOURI

37565,9

22 GR1130012 ΖΕΠ

ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΟΜΨΑΤΟΥ

KOILADA KOMPSATOU

16600,86

ΔΡΑΜΑ

23 GR1140001 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΔΑΣΟΣ ΦΡΑΚΤΟΥ

DASOS FRAKTOU

7363,05

24 GR1140002 ΕΖΔ

ΡΟΔΟΠΗ (ΣΗΜΥΔΑ)

RODOPI (SIMYDA)

6715,45

25 GR1 1 40003 ΕΖΔ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΑΤΙΑ, ΠΥΡΑΜΙΣ ΚΟΥΤΡΑ

PERIOCHI ELATIA, PYRAMIS KOUTRA

7447,1

26 GR1140004 ΕΖΔ

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΦΑΛΑΚΡΟ

KORYFES OROUS FALAKRO

9845,62

27 GR1 1 40008 ΖΕΠ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΙ­ΛΑΔΑ ΝΕΣΤΟΥ

KENTRIKI RODOPI KAI KOILADA NESTOU

105948,3

28 GR1140009 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΦΑΛΑΚΡΟ

OROS FALAKRO

24961,75

ΚΑΒΑΛΑ

29 GR1150001 ΖΕΠ

ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΟΣ ΘΑΣΟΠΟΥΛΑ

DELTA NESTOU KAI LIMNOTHALASSES KERAMOTIS KAI NISOS THASOPOULA

1 4624,76

30 GR1150005 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΓΓΑΙΟ – ΠΗΓΑΙΑ ΝΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΩΝ- ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΡΚΟΥΔΟΣΠΗΛΙΑ

KORYFES OROUS PANGAIO – PIGAIA NERA KEFALARIOU FILIPPON – SPILAIO ARKOUDOSPILIA

11533,47

31 GR1150008 ΕΖΔ

ΟΡΜΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΑΚΡ. ΠΥΡΓΟΣ ΕΩΣ Ν. ΓΡΑΜΒΟΥΣΣΑ

ORMOS POTAMIAS – AKR. PYRGOS EOS N. GRAMVOUSSA

357,89

32 GR1150009 ΕΖΔ

ΚΟΛΠΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ – ΟΡΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

KOLPOS PALAIOU – ORMOS ELEFTHERON

1168,27

33 GR1150010 ΕΖΔ

ΔΕΛΤΑ ΝΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ

DELTA NESTOU KAI LIMNOTHALASSES KERAMOTIS – EVRYTERI PERIOCHI KAI PARAKTIA ZONI

22484,63

34 GR1150011 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΕΣ ΥΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥ

OROS PANGAIO KAI NOTIES YPOREIES TOU

24384

35 GR1150012 ΖΕΠ

ΘΑΣΟΣ (ΟΡΟΣ ΥΨΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ) ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΙΝΥΡΑ, ΞΗΡΟΝΗΣΙ

THASOS (OROS YPSARIO KAI PARAKTIA ZONI)

KAI NISIDES KOINYRA, XIRONISI

17592,29

36 GR1150013 πΤΚΣ

ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΛΙΜΕΝΑ ΘΑΣΟΥ

PERICHORA LIMENA THASOU

11

37 GR1150014 ΖΕΠ – πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΘΑΣΟΥ

THALASSIA PERIOCHI KAVALAS -THASOU

75686

12 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

38 GR1210001 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΒΕΡΜΙΟ

OROS VERMIO

25555,14

39 GR1210002 ΕΖΔ

ΣΤΕΝΑ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ

STENA ALIAKMONA

3623,73

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

40 GR1220001 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΛΒΗ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

LIMNES VOLVI KAI LAGKADA – EVRYTERI PERIOCHI

29321,81

41 GR1220002 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΔΕΛΤΑ ΑΞΙΟΥ – ΛΟΥΔΙΑ – ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

DELTA AXIOU – LOUDIA – ALIAKMONA – EVRYTERI PERIOCHI – AXIOUPOLI

43050,35

42 GR1220003 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΣΤΕΝΑ ΡΕΝΤΙΝΑΣ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΑΚΚΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΑ ΝΕΡΟΜΑΝΑ

STENA RENTINAS – EVRYTERI PERIOCHI – SPILAIO DRAKOTRYPA – SPILAIO LAKKIA KAI REMA NEROMANA

6084,16

43 GR1220005 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ

ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ

LIMNOTHALASSA

ANGELOCHORIOU

377,2

44 GR1220009 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΕΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ – ΒΟΛΒΗΣ, ΣΤΕΝΑ ΡΕΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

LIMNES KORONEIAS – VOLVIS, STENA RENTINAS KAI EVRYTERI PERIOCHI

161631,33

45 GR1220010 ΖΕΠ

ΔΕΛΤΑ ΑΞΙΟΥ – ΛΟΥΔΙΑ – ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ – ΑΛΥΚΗ ΚΙΤΡΟΥΣ

DELTA AXIOU – LOUDIA – ALIAKMONA – ALYKI KITROUS

29647,09

46 GR1220011 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ

ΕΠΑΝΩΜΗΣ

LIMNOTHALASSA

EPANOMIS

689,4

47 GR1220012 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΕΠΑΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ

LIMNOTHALASSA EPANOMIS KAI THALASSIA PARAKTIA ZONI

830,38

ΚΙΛΚΙΣ

48 GR1230001 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΗ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ

LIMNI PIKROLIMNI

1089,35

49 GR1230002 ΕΖΔ

ΥΔΡΟΧΑΡΕΣ ΔΑΣΟΣ ΜΟΥΡΙΩΝ

YDROCHARES DASOS MOURION

774,92

50 GR1230003 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΔΟΪΡΑΝΗ

LIMNI DOIRANI

2126,12

51 GR1230004 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ – ΞΗΛΟΚΕΡΑΤΕΑ

LIMNI PIKROLIMNI – XILOKERATEA

2012,31

52 GR1230005 ΖΕΠ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΟΥΣ ΑΡΤΖΑΝ

PERIOCHI ELOUS ARTZAN

1717,78

53 GR1230006 ΖΕΠ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΘΟΦΥΤΟΥ

PERIOCHI ANTHOFYTOU

3309,58

ΠΕΛΛΑ

54 GR1240001 ΕΖΔ

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΒΟΡΑ

KORYFES OROUS VORA

40435,09

55 GR1 240002 ΕΖΔ

ΟΡΗ ΤΖΕΝΑ

ORI TZENA

12576,93

56 GR1240003 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΠΑΪΚΟ

OROS PAIKO

35252

57 GR1240004 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΗ ΑΓΡΑ

LIMNI AGRA

1249,75

58 GR1 240005 ΕΖΔ

ΣΤΕΝΑ ΑΨΑΛΟΥ – ΜΟΓΛΕΝΙΤΣΑΣ

STENA APSALOU – MOGLENITSAS

6110,57

59 GR1240006 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΦΡΑΓΜΑ ΑΓΡΑ

LIMNI KAI FRAGMA AGRA

1385,76

60 GR1240007 ΖΕΠ

ΟΡΗ ΤΑΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΒΟ

ORI TZENA KAI PINOVO

20066,86

61 GR1240008 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΒΟΡΑΣ

OROS VORAS

79453,65

62 GR1 240009 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΠΑΪΚΟ, ΣΤΕΝΑ ΑΨΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΓΛΕΝΙΤΣΑΣ

OROS PAIKO, STENA APSALOU KAI MOGLENITSAS

91735,74

ΠΙΕΡΙΑ

63 GR1250001 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

OROS OLYMPOS

19139,59

64 GR1250002 ΕΖΔ

ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ

PIERIA ORI

16640,29

65 GR1250003 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΤΙΤΑΡΟΣ

OROS TITAROS

5325,05

66 GR1250004 ΕΖΔ

ΑΛΥΚΗ ΚΙΤΡΟΥΣ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

ALYKI KITROUS – EVRYTERI PERIOCHI

1440,56

ΣΕΡΡΕΣ

67 GR1260001 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ – ΚΡΟΥΣΙΑ – ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΜΠΕΛΕΣ, ΑΓΓΙΣΤΡΟ – ΧΑΡΩΠΟ

LIMNI KERKINI – KROUSIA – KORYFES OROUS BELES, ANGISTRO – CHAROPO

78303,96

68 GR1260002 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΕΚΒΟΛΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΡΥΜΟΝΑ

EKVOLES POTAMOU STRYMONA

1297,1

69 GR1260003 ΕΖΔ

ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ

AI GIANNIS – EPTAMYLOI

327,29

70 GR1260004 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕΝΟΙΚΙΟΝ – ΟΡΟΣ ΚΟΥΣΚΟΥΡΑΣ – ΥΨΩΜΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΛΑΔΕ

KORYFES OROUS MENOIKION – OROS KOUSKOURAS – YPSOMA – SPILAIO PELADE

24011,69

71 GR1260005 ΕΖΔ

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΟΡΒΙΛΟΣ

KORYFES OROUS ORVILOS

4871,04

72 GR1260007 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΟΡΗ ΒΡΟΝΤΟΥΣ – ΛΑΪΛΙΑΣ – ΕΠΙΜΗΚΕΣ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ

ORI VRONTOUS – LAILIAS – EPIMIKES – SPILAIA ZESTA NERA KAI KATARRAKTON

7664,47

73 GR1260008 ΖΕΠ

ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ – ΟΡΟΣ ΚΡΟΥΣΙΑ

TECHNITI LIMNI KERKINIS – OROS KROUSIA

27712,64

74 GR1260009 ΖΕΠ

ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ – ΜΕΝΟΙΚΙΟΝ

KOILADA TIMIOU

PRODROMOU-

MENOIKION

29650,86

75 GR1260010 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΜΠΕΛΛΕΣ

OROS BELES

25310,84

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

76 GR1270001 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ

OROS CHOLOMONTAS

15543,63

77 GR1270002 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΙΤΑΜΟΣ – ΣΙΘΩΝΙΑ

OROS ITAMOS – SITHONIA

18031,62

78 GR1270003 ΕΖΔ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΑΘΩΣ

CHERSONISOS ATHOS

33567,805

79 GR1270004 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑ

LIMNOTHALASSA AGIOU MAMA

633,15

80 GR1270005 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΟΝ – ΚΟΡΥΦΗ ΣΚΑΜΝΙ

OROS STRATONIKON – KORYFI SKAMNI

8128,17

81 GR1270007 ΕΖΔ

ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΕΛΙΑ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΣΤΡΟ – ΕΚΒΟΛΗ ΡΑΓΟΥΛΑ

AKROTIRIO ELIA – AKROTIRIO KASTRO – EKVOLI RAGOULA

532,82

82 GR1270008 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΠΑΛΙΟΥΡΙ – ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

PALIOURI – AKROTIRI KAI THALASSIA ZONI

16136,11

83 GR1270009 ΕΖΔ

ΠΛΑΤΑΝΙΤΣΙ – ΣΥΚΙΑ: ΑΚΡ. ΡΗΓΑΣ – ΑΚΡ. ΑΔΟΛΟ

PLATANITSI – SYKIA: Α^. RIGAS – AKR. ADOLO

988,96

84 GR1270010 ΕΖΔ

ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΠΥΡΓΟΣ – ΟΡΜΟΣ ΚΥΨΑΣ – ΜΑΛΑΜΟ

AKROTIRIO PYRGOS – ORMOS KYPSAS – MALAMO

1150,97

85 GR1270012 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ

OROS CHOLOMONTAS

26413,93

86 GR1270013 ΖΕΠ

ΥΓΡΟΤΟΠΟΙ ΝΕΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

YGROTOPOI NEAS FOKAIAS

439,58

87 GR1270014 ΖΕΠ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

CHERSONISOS

SITHONIAS

23451,17

88 GR1270015 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΑΘΩΝΑ

THALASSIA ZONI CHERSONISOU ATHONA

20084

89 GR1270016 ΖΕΠ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΑΘΩΝΑ

THALASSIA ZONI ANATOLIKA KAI NOTIA CHERSONISOU ATHONA

17091

13 ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΑ

90 GR1310001 ΕΖΔ

ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ

VASILITSA

8012,78

91 GR1 31 0002 ΖΕΠ

ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ

VALIA KALNTA KAI TECHNITI LIMNI AOOU

14660,48

92 GR1 31 0003 ΕΖΔ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΝΔΟΥ (ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ) – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

ETHNIKOS DRYMOS PINDOU (VALIA KALNTA) – EVRΥTERI PERIOCHI

6838,25

93 GR1 31 0004 ΖΕΠ

ΟΡΗ ΟΡΛΙΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΓΙΑΚΑΣ

ORI ORLIAKAS KAI TSOURGIAKAS

10230,54

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

94 GR1320001 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

LIMNI KASTORIAS

4732,5

95 GR1320002 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΓΡΑΜΜΟΣ

KORYFES OROUS GRAMMOS

34357,03

96 GR1 320003 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΟΡΕΣΤΙΑΣ (ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)

LIMNI ORESTIAS (KASTORIAS)

3833,35

ΚΟΖΑΝΗ

97 GR1330001 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΒΟΥΡΙΝΟΣ (ΚΟΡΥΦΗ ΑΣΠΡΟΒΟΥΝΙ)

OROS VOURINOS (KORYFI ASPROVOUNI)

764,05

98 GR1330002 ΖΕΠ

ΟΡΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΒΟΥΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΛΙΑ

ORI VOREIOU VOURINOU KAI MELLIA

17855,79

ΦΛΩΡΙΝΑ

99 GR1340001 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΡΕΣΠΏΝ

ETHNIKOS DRYMOS PRESPON

26613,06

100 GR1340003 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΟΡΗ ΒΑΡΝΟΥΝΤΑ

ORI VARNOUNTA

6076,62

1 01 GR1 340004 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΕΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ – ΠΕΤΡΩΝ

LIMNES VEGORITIDA – PETRON

12569,02

1 02 GR1 340005 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΕΣ ΧΕΙΜΑΔΙΤΙΔΑ – ΖΑΖΑΡΗ

LIMNES CHEIMADITIDA – ZAZARI

4064,39

1 03 GR1 340006 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΒΕΡΝΟΝ – ΚΟΡΥΦΗ ΒΙΤΣΙ

OROS VERNON – KORYFI VITSI

8202,13

104 GR1340007 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΠΕΤΡΩΝ

LIMNI PETRON

6696,16

1 05 GR1 340008 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΕΣ ΧΕΙΜΑΔΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΖΑΖΑΡΗ

LIMNES CHEIMADITIDA KAI ZAZARI

5193,17

1 06 GR1 340009 πΤΚΣ

ΟΡΗ ΒΑΡΝΟΥΝΤΑ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

ORI VARNOYNTA – EVRYTERH PERIOCHI

1505

1 07 GR1340010 πΤΚΣ

ΔΡΥΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

DRYMOS PRESPON – EVRYTERI PERIOCHI

7683

14 ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

1 08 GR1410001 ΕΖΔ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑΥΡΩΠΟΥ

PERIOCHI LIMNIS TAVROPOU

2982,05

109 GR1410002 ΕΖΔ

ΑΓΡΑΦΑ

AGRAFA

9753,02

ΛΑΡΙΣΑ

110 GR1420001 ΕΖΔ

ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΣ – ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

KATO OLYMPOS – KALLIPEFKI

12437,76

111 GR1420003 ΕΖΔ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΟΣΣΑΣ

AISTHITIKO DASOS OSSAS

19580,19

112 GR1420004 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΚΑΡΛΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ – ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ – ΝΕΟΧΩΡΙ

KARLA – MAVROVOUNI – KEFALOVRYSO VELESTINOU – NEOCHORI

47050,5

113 GR1420005 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΕΜΠΩΝ

AISTHITIKO DASOS KOILADAS TEMPON

1335,87

114 GR1420006 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ

OROS MAVROVOUNI

37126,92

115 GR1420007 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΟΣΣΑ

OROS OSSA

24125,98

116 GR1 420008 ΖΕΠ

ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΣ, ΟΡΟΣ ΓΟΔΑΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΟΙΛΑΔΑ ΡΟΔΙΑΣ

KATO OLYMPOS, OROS GODAMANI KAI KOILADA RODIAS

24572,05

117 GR1 420009 ΖΕΠ

ΣΤΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΟΡΗ ΖΑΡΚΟΥ

STENA KALAMAKIOU KAI ORI ZARKOU

4169,49

118 GR1420010 ΕΖΔ

ΣΤΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

STENA KALAMAKIOU

474,19

119 GR1420011 ΖΕΠ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ

PERIOCHI THESSALIKOU KAMPOU

95596,12

120 GR1420012 ΖΕΠ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

PERIOCHI FARSALON

4928,54

1 21 GR1420013 ΖΕΠ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

PERIOCHI TYRNAVOU

9476,99

122 GR1420014 ΖΕΠ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

PERIOCHI ELASSONAS

7369,38

123 GR1420015 ΖΕΠ

ΔΕΛΤΑ ΠΗΝΕΙΟΥ

DELTA PINEIOU

3359,16

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

124 GR1430001 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΟΡΟΣ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΜΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΟΝΙ

OROS PILIO KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI – SPILAIA MALAKI KAI SKEPONI

31469,16

1 25 GR1430002 ΕΖΔ

ΚΟΥΡΙ ΑΛΜΥΡΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

KOURI ALMYROU – AGIOS SERAFEIM

100,23

1 26 GR1430003 ΕΖΔ

ΣΚΙΑΘΟΣ: ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

SKIATHOS: KOUKOUNARIES KAI EVRYTERI THALASSIA PERIOCHI

88,82

127 GR1430004 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ – ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ

ETHNIKO THALASSIO PARKO ALONNISOU – VOREION SPORADON, ANATOLIKI SKOPELOS

249145,6

1 28 GR1430005 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΑ ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΠΙΠΕΡΙ, ΨΑΘΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΔΕΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΝΗΣΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΛΕΧΟΥΣΑ, ΓΑΪΔΟΥΡΟΝΗΣΙΑ

NISIA KYRA PANAGIA, PIPERI, PSATHOURA KAI GYRO NISIDES AGIOS GEORGIOS, NISOI ADELFOI, LECHOUSA, GAIDOURONISIA

12967,39

1 29 GR1430006 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΟΘΡΥΣ, ΒΟΥΝΑ ΓΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΑΛΑΙΟΚΕΡΑΣΙΑΣ

OROS OTHRYS, VOUNA GKOURAS KAI FARANGI PALAIOKERASIAS

31079,47

130 GR1430007 ΖΕΠ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΩΝ ΠΡΩΗΝ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΡΛΑΣ

PERIOCHI TAMIEFTIRON PROIN LIMNIS KARLAS

12416,33

131 GR1430008 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΠΗΛΙΟ

OROS PILIO

36193,78

132 GR1430009 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΑΣΠΡΟΝΗΣΟΣ, ΑΡΓΚΟΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΡΕΠΙ, ΤΣΟΥΓΚΡΙΑ, ΤΣΟΥΓΚΡΙΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

NISIDES ASPRONISOS, ARGKOS, MARAGKOS, REPI,TSOUGKRIA, TSOUGKRIAKI KAI THALASSIA PERIOCHI NISON SKIATHOU KAI SKOPELOU

20480

ΤΡΙΚΑΛΑ

133 GR1440001 ΕΖΔ

ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΣ

ASPROPOTAMOS

20094,1

134 GR1440002 ΕΖΔ

ΚΕΡΚΕΤΙΟ ΟΡΟΣ (ΚΟΖΙΑΚΑΣ)

KERKETIO OROS (KOZIAKAS)

50431,17

135 GR1440003 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΑΝΤΙΧΑΣΙΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΤΡΥΠΑ

ANTICHASIA ORI KAI METEORA – SPILAIO MELISSOTRYPA

61001,02

136 GR1 440005 ΖΕΠ

ΑΝΤΙΧΑΣΙΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΑ

ANTICHASIA ORI KAI METEORA

72047,1

137 GR1440006 ΖΕΠ

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΟΖΙΑΚΑ

KORYFES OROUS KOZIAKA

19726,47

2 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

21 ΗΠΕΙΡΟΣ

ΑΡΤΑ

138 GR2110001 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ, ΔΕΛΤΑ ΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΧΘΟΥ (ΠΕΤΡΑ, ΜΥΤΙΚΑΣ, ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΑΤΩ ΡΟΥΣ ΑΡΑΧΘΟΥ, ΚΑΜΠΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ)

AMVRAKIKOS KOLPOS, DELTA LOUROU KAI ARACHTHOU (PETRA, MYTIKAS, EVRYTERH PERIOCHI, KATO ROUS ARACHTHOU, KAMPI FILIPPIADAS)

60103,56

139 GR2110002 ΕΖΔ

ΟΡΗ ΑΘΑΜΑΝΩΝ (ΝΕΡΑΙΔΑ)

ORI ATHAMANON (NERAIDA)

18695,33

1 40 GR2110004 ΖΕΠ

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ, ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΤΑΦΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΟΝΗΣΙΑ

AMVRAKIKOS KOLPOS, LIMNOTHALASSA KATAFOURKO KAI KORAKONISIA

23010,75

1 41 GR2110006 ΖΕΠ

ΚΟΙΛΑΔΑ ΑΧΕΛΩΟΥ ΚΑΙ ΟΡΗ ΒΑΛΤΟΥ

KOILADA ACHELOOU KAI ORI VALTOU

46737,83

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

142 GR2120001 ΕΖΔ

ΕΚΒΟΛΕΣ (ΔΕΛΤΑ) ΚΑΛΑΜΑ

EKVOLES (DELTA) KALAMA

8531,43

143 GR2120002 ΕΖΔ

ΕΛΟΣ ΚΑΛΟΔΙΚΙ

ELOS KALODIKI

786,78

144 GR2120003 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΗ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ

LIMNI LIMNOPOULA

579,5

145 GR2120004 ΕΖΔ

ΣΤΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑ

STENA KALAMA

1820,3

1 46 GR2120005 ΖΕΠ

ΥΓΡΟΤΟΠΟΣ ΕΚΒΟΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΝΗΣΟΣ ΠΡΑΣΟΥΔΙ

YGROTOPOS EKVOLON KALAMA KAI NISOS PRASOUDI

8541,93

1 47 GR2120006 ΖΕΠ

ΕΛΗ ΚΑΛΟΔΙΚΙ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ, ΚΑΡΤΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗ ΠΡΟΝΤΑΝΙ

ELI KALODIKI, MARGARITI, KARTERI KAI LIMNI PRONTANI

1807,98

148 GR2120007 ΖΕΠ

ΣΤΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ

STENA PARAKALAMOU

3482,75

1 49 GR2120008 ΖΕΠ

ΟΡΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ΣΤΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

ORI PARAMYTHIAS, STENA KALAMA ΚΑΙ STENA ACHERONTA

11691,56

150 GR2120009 ΖΕΠ

ΟΡΗ ΤΣΑΜΑΝΤΑ, ΦΙΛΙΑΤΩΝ,

ΦΑΡΜΑΚΟΒΟΥΝΙ, ΜΕΓΑΛΗ ΡΑΧΗ

ORI TSAMANTA, FILIATON, FARMAKOVOUNI, MEGALI RACHI

19854,15

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

151 GR2130001 ΕΖΔ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΒΙΚΟΥ – ΑΩΟΥ

ETHNIKOS DRYMOS VIKOU – AOOU

12794,25

152 GR2130002 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΛΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΣΜΟΛΙΚΑΣ

KORYFES OROUS SMOLIKAS

19975,72

153 GR2130004 ΕΖΔ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΖΑΓΟΡΙΟΥ

KENTRIKO TMIMA ZAGORIOU

33114,95

154 GR2130005 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

LIMNI IOANNINON

2690,13

155 GR2130006 ΕΖΔ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΣΟΒΟΥ (ΑΝΗΛΙΟ – ΚΑΤΑΡΑ)

PERIOCHI METSOVOU (ANILIO – KATARA)

7328,82

156 GR2130007 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΛΑΚΜΟΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

OROS LAKMOS (PERISTERI)

20123,52

157 GR2130008 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ

OROS MITSIKELI

8435,99

158 GR2130009 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΤΥΜΦΗ (ΓΚΑΜΗΛΑ)

OROS TYMFI (GKAMILA)

27645,44

159 GR2130010 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΔΟΥΣΚΟΝ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΔΑΣΟΣ ΜΕΡΟΠΗΣ, ΚΟΙΛΑΔΑ ΓΟΡΜΟΥ, ΛΙΜΝΗ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ

OROS DOUSKON, ORAIOKASTRO, DASOS MEROPIS, KOILADA GORMOU, LIMNI DELVINAKIOU

17409,73

1 60 GR2130011 ΖΕΠ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΡΟΥΣ ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ

KENTRIKO ZAGORI KAI ANATOLIKO TMIMA OROUS MITSIKELI

53407,84

1 61 GR2130012 ΖΕΠ

ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

EVRYTERI PERIOCHI POLIS IOANNINON

22459,67

1 62 GR2130013 ΖΕΠ

ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΑΜΑ- ΝΙΚΩΝ ΟΡΕΩΝ

EVRYTERI PERIOCHI ATHAMANIKON OREON

65236,53

ΠΡΕΒΕΖΑ

1 63 GR2140001 ΕΖΔ

ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ (ΑΠΟ ΓΛΩΣΣΑ ΕΩΣ ΑΛΩΝΑΚΙ) ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

EKVOLES ACHERONTA (APO GLOSSA EOS ALONAKI) KAI STENA ACHERONTA

4627,67

1 64 GR2140003 ΕΖΔ

ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΠΌ ΠΑΡΓΑ ΕΩΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ), ΑΚΡ. ΚΕΛΑΔΙΟ – ΑΓ. ΘΩΜΑΣ

PARAKTIA THALASSIA ZONI APO PARGA EOS AKROTIRIO AGIOS THOMAS (PREVEZA), AKR. KELADIO – AG. THOMAS

1529,16

22 ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

165 GR2210001 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

DYTIKES KAI VOREIOANATOLIKES AKTES ZAKYNTHOU

21419,24

1 66 GR2210002 ΕΖΔ

ΚΟΛΠΟΣ ΛΑΓΑΝΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (ΑΚΡ. ΓΕΡΑΚΙ – ΚΕΡΙ) ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΜΑΡΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΕΛΟΥΖΟ

KOLPOS LAGANA ZAKYNTHOU (AKR. GERAKI – KERI) KAI NISIDES MARATHONISI KAI PELOUZO

6957,7

167 GR2210003 ΕΖΔ

ΝΗΣΟΙ ΣΤΡΟΦΑΔΕΣ

NISOI STROFADES

523,13

1 68 GR2210004 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΣΤΑΜΦΑΝΙ ΚΑΙ ΑΡΠΥΙΑ (ΣΤΡΟΦΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΏΝΗ)

NISIDES STAMFANI KAI ARPYIA (STROFADES) KAI THALASSIA ZONI

11637,01

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ

169 GR2220001 ΕΖΔ

ΚΑΛΟΝ ΟΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

KALON OROS KEFALONIAS

2566,19

170 GR2220002 ΕΖΔ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΑΙΝΟΥ

ETHNIKOS DRYMOS AINOU

2779,43

171 GR2220003 ΕΖΔ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΜΕΓΑΝΗΣΙ, ΑΡΚΟΥΔΙ, ΑΤΟΚΟΣ, ΒΡΩΜΟΝΑΣ)

ESOTERIKO

ARCHIPELAGOS IONIOU (MEGANISI, ARKOUDI, ATOKOS, VROMONAS)

88333,27

172 GR2220004 ΕΖΔ

ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΕΩΣ ΒΛΑΧΑΤΑ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΟΡΜΟΣ ΜΟΥΝΤΑ

PARAKTIA THALASSIA ZONI APO ARGOSTOLI EOS VLACHATA (KEFALONIA) KAI ORMOS MOUNTA

3736,16

173 GR2220005 ΕΖΔ

ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΣΤΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – ΒΟΡΕΙΑ ΙΘΑΚΗ (ΑΚΡΩΤΗΡΙΑ ΓΕΡΟ ΓΚΟΜΠΟΣ – ΔΡΑΚΟΥ ΠΗΔΗΜΑ – ΚΕΝΤΡΙ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ)

DYTIKES AKTES KEFALONIAS – STENO KEFALONIAS ITHAKIS – VOREIA ITHAKI (AKROTIRIA GERO GKOMPOS – DRAKOU PIDIMA – KENTRI – AG. IOANNIS)

18742,55

174 GR2220006 ΖΕΠ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: ΑΙΝΟΣ, ΑΓΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΟΡΟΣ

KEFALONIA: AINOS, AGIA DYNATI KAI KALON OROS

20715,15

175 GR2220007 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΕΩΣ 0ΡΜ0 ΜΟΥΝΤΑ

THALASSIA ZONI APO ARGOSTOLI EOS ORMO MOUNTA

9459

ΚΕΡΚΥΡΑ

176 GR2230001 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΤΙΝΙΩΤΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

LIMNOTHALASSA ANTINIOTI (KERKYRA)

187,95

177 GR2230002 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

LIMNOTHALASSA KORISSION (KERKYRA)

2292,38

178 GR2230003 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΑΛΥΚΗ ΛΕΥΚΙΜΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

ALYKI LEFK^IS (KERKYRA)

242,97

179 GR2230004 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΝΗΣΟΙ ΠΑΞΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISOI PAXOI KAI ANTIPAXOI KAI EVRYTERI THALASSIA PERIOCHI

135527,66

1 80 GR2230005 ΕΖΔ

ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙ ΕΩΣ ΜΕΣΟΓΓΙ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

PARAKTIA THALASSIA ZONI APO KANONI EOS MESONGI (KERKYRA)

888

1 81 GR2230007 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΚΑΙ ΝΗΣΟΣ ΛΑΓΟΥΔΙΑ

LIMNOTHALASSA KORISSION (KERKYRA) KAI NISOS LAGOUDIA

1050,98

1 82 GR2230008 ΖΕΠ

ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ (ΟΘΩΝΟΙ, ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ, ΜΑΘΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ)

DIAPONTIA NISIA (OTHONOI, EREIKOUSA, MATHRAKI KAI VRACHONISIDES)

10146,26

1 83 GR2230009 πΤΚΣ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΤΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

LIMNOTHALASSA ANTINIOTI KAI POTAMOS FONISSAS (KERKYRA)

81

1 84 GR2230010 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

THALASSIA PERIOCHI DIAPONTION NHSON

15327

ΛΕΥΚΑΔΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ

185 GR2240001 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΕΣ ΣΤΕΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΠΑΛΙΟΝΗΣ – ΑΒΛΙΜΩΝ) ΚΑΙ ΑΛΥΚΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

LIMNOTHALASSES STENON LEFKADAS (PALIONIS – AVLIMON) KAI ALYKES LEFKADAS

2143,4

1 86 GR2240002 ΕΖΔ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΟΡΤΑΤΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ)

PERIOCHI CHORTATON (LEFKADA)

1255,59

23 ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

1 87 GR2310001 ΕΖΔ

ΔΕΛΤΑ ΑΧΕΛΩΟΥ, ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΕΚΒΟΛΕΣ ΕΥΗΝΟΥ, ΝΗΣΟΙ ΕΧΙΝΑΔΕΣ, ΝΗΣΟΣ ΠΕΤΑΛΑΣ

DELTA ACHELOOU, LIMNOTHALASSA MESOLONGIOU – AITOLIKOU, EKVOLES EVINOU, NISOI ECHINADES, NISOS PETALAS

35509,89

188 GR2310004 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

OROS PANAITOLIKO

18542,03

1 89 GR2310005 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΒΑΡΑΣΟΒΑ

OROSVARASOVA

1443,3

1 90 GR2310006 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΥΛΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΙΝΗ

LIMNES VOULKARIA KAI SALTINI

3122,62

191 GR2310007 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΗ ΑΜΒΡΑΚΙΑ

LIMNI AMVRAKIA

2204,75

192 GR2310008 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΗ ΟΖΕΡΟΣ

LIMNI OZEROS

1258,49

1 93 GR2310009 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΕΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΛΥΣΙΜΑΧΕΙΑ

LIMNES TRICHONIDA KAI LYSIMACHEIA

14279,8

1 94 GR2310010 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ

OROS ARAKYNTHOS KAI STENA KLEISOURAS

13331,28

1 95 GR2310011 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΤΣΕΡΕΚΑΣ (ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ)

OROS TSEREKAS (AKARNANIKA)

5096,43

196 GR2310013 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΛΥΣΙΜΑΧΕΙΑ

LIMNI LYSIMACHEIA

2274,63

1 97 GR2310014 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΚΑΡΙΑ

LIMNI VOULKARIA

3272,7

1 98 GR2310015 ΖΕΠ

ΔΕΛΤΑ ΑΧΕΛΩΟΥ, ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΒΟΛΕΣ ΕΥΗΝΟΥ,

ΝΗΣΟΙ ΕΧΙΝΑΔΕΣ, ΝΗΣΟΣ ΠΕΤΑΛΑΣ, ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ

DELTA ACHELOOU, LIMNOTHALASSA MESOLONGIOU – AITOLIKOU KAI EKVOLES EVINOU, NISOI ECHINADES, NISOS PETALAS, DYTIKOS ARAKYNTHOS KAI STENA KLEISOURAS

44185,62

199 GR2310016 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΑΜΒΡΑΚΙΑ

LIMNI AMVRAKIA

1904,43

ΑΧΑΪΑ

200 GR2320001 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ, ΔΑΣΟΣ ΣΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΡΑΞΟΣ

LIMNOTHALASSA KALOGRIAS, DASOS STROFYLIAS KAI ELOS LAMIAS, ARAXOS

3533,89

201 GR2320002 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΧΕΛΜΟΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΑ ΣΤΥΓΟΣ

OROS CHELMOS KAI YDATA STYGOS

17493,03

202 GR2320003 ΕΖΔ

ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ

FARANGI VOURAIKOU

2176,31

203 GR2320004 ΕΖΔ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

AISTHITIKO DASOS KALAVRYTON

2386,08

204 GR2320005 ΕΖΔ

ΟΡΗ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΛΩΚΟΣ, ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ

ORI BARMPAS KAI KLOKOS, FARANGI SELINOUNTA

6042,57

205 GR2320006 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΑΛΥΚΗ ΑΙΓΙΟΥ

ALYKI AIGIOU

31,98

206 GR2320007 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΟΡΟΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ – ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΑΣ

OROS PANACHAIKO –

SYRAGKES

PANAGOPOULAS

12719,51

207 GR2320008 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ

OROS ERYMANTHOS

19332,14

208 GR2320009 ΕΖΔ

ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΙΟΝ

SPILAIO KASTRION

308,02

209 GR2320010 ΖΕΠ

ΟΡΗ ΜΠΑΡΜΠΑΣ, ΚΛΩΚΟΣ, ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ

ORI BARMPAS, KLOKOS, FARANGI SELINOUNTA

15705,36

21 0 GR2320011 ΖΕΠ

ΥΓΡΟΤΟΠΟΙ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΣ ΣΤΡΟΦΥΛΙΑΣ

YGROTOPOI KALOGRIAS – LAMIAS KAI DASOS STROFYLIAS

6566,21

211 GR2320012 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ

OROS ERYMANTHOS

38983,48

21 2 GR232001 3 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΧΕΛΜΟΣ (ΑΡΟΑΝΙΑ) – ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

OROS CHELMOS (AROANIA) – FARANGI VOURAIKOU KAI PERIOCHI KALAVRYTON

32169,19

ΗΛΕΙΑ

213 GR2330002 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ

OROPEDIO FOLOIS

9741,96

214 GR2330003 ΕΖΔ

ΕΚΒΟΛΕΣ (ΔΕΛΤΑ) ΠΗΝΕΙΟΥ

EKVOLES (DELTA) PINEIOU

903,81

21 5 GR2330004 ΕΖΔ

ΟΛΥΜΠΙΑ

OLYMPIA

314,83

21 6 GR2330005 ΕΖΔ

ΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΑΣΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΛΙΜΝΗ ΚΑΪΑΦΑ, ΣΤΡΟΦΥΛΙΑ, ΚΑΚΟΒΑΤΟΣ

THINES KAI PARALIAKO DASOS ZACHAROS, LIMNI KAIAFA, STROFYLIA, KAKOVATOS

3274,18

21 7 GR2330006 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΤΥΧΙ, ΒΡΙΝΙΑ

LIMNOTHALASSA KOTYCHI, BRINIA

1314,63

21 8 GR2330007 ΕΖΔ

ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΑΚΡ. ΚΥΛΛΗΝΗ ΕΩΣ ΤΟΥΜΠΙ – ΚΑΛΟΓΡΙΑ

PARAKTIA THALASSIA ZONI APO AKR. KYLLINI EOS TOUMPI – KALOGRIA

13166,35

21 9 GR2330008 ΕΖΔ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΛΠΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: ΑΚΡ. ΚΑΤΑΚΟΛΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

THALASSIA PERIOCHI KOLPOU KYPARISSIAS: AKR. KATAKOLO – KYPARISSIA

11042,19

220 GR2330009 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΤΥΧΙ – ΑΛΥΚΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

LIMNOTHALASSA KOTYCHI – ALYKI LECHAINON

2337,83

24 ΣΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΒΟΙΩΤΙΑ

221 GR2410001 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΛΙΜΝΕΣ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ – ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΙΩΤΙΚΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ – ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

LIMNES YLIKI KAI PARALIMNI – SYSTIMA VOIOTIKOU KIFISOU – KATAVOTHRA ALIARTOU

12131,5

222 GR2410002 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

OROS PARNASSOS

34384

ΕΥΒΟΙΑ

223 GR2420001 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΟΡΟΣ ΟΧΗ – ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ- ΠΟΤΑΜΙ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΦΗΡΕΥΣ – ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

OROS OCHI – KAMPOS KARYSTOU – POTAMI – AKROTIRIO KAFIREFS – PARAKTIA THALASSIA ZONI

29942,1 3

224 GR2420002 ΕΖΔ

ΔΙΡΦΗΣ: ΔΑΣΟΣ ΣΤΕΝΗΣ – ΔΕΛΦΟΙ

DIRFYS: DASOS STENIS – DELFI

1297,73

225 GR2420004 ΕΖΔ

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΛΙΒΑΡΙ – ΔΕΛΤΑ ΞΕΡΙΑ – ΥΔΡΟΧΑΡΕΣ ΔΑΣΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

MEGALO KAI MIKRO LIVARI – DELTA XERIA – YDROCHARES DASOS AG. NIKOLAOU – PARAKTIA THALASSIA ZONI

482,19

226 GR2420006 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΣΚΥΡΟΣ: ΟΡΟΣ ΚΟΧΥΛΑΣ

SKYROS: OROS KOCHYLAS

4088,91

227 GR2420007 ΖΕΠ

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΛΙΒΑΡΙ – ΔΕΛΤΑ ΞΕΡΙΑ

MEGALO KAI MIKRO LIVARI – DELTA XERIA

1040,84

228 GR2420008 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΔΥΣΤΟΣ

LIMNI DYSTOS

2636,11

229 GR2420009 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΣΚΥΡΟΥ ΚΑί ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISIDES SKYROU KAI THALASSIA PERIOCHI

48963,74

230 GR2420010 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΚΑΝΤΗΛΙ

OROS KANTILI

6243,38

231 GR242001 1 ΖΕΠ

ΟΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ

ORI KENTRIKIS EVVOIAS, PARAKTIA ZONI KAI NISIDES

40571,13

232 GR242001 2 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΟΧΗ, ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ

OROS OCHI, PARAKTIA ZONI KAI NISIDES

33385,47

233 GR242001 3 πΤΚΣ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΛΙΧΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISIDES LICHADES KAI THALASSIA PERIOCHI

399,0645

234 GR242001 4 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

THALASSIA PERIOCHI KAI YFALOI

BOREIOANATOLIKIS

EVVOIAS

8572

235 GR242001 5 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΟΚΤΩΝΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΩΣ ΖΑΡΑΚΕΣ

THALASSIA ZONI ANATOLIKIS EVVOIAS APO AKRA OKTONIA EVVOIAS EOS ZARAKES

5768

236 GR242001 6 ΖΕΠ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

THALASSIA PERIOCHI NOTIOU EVVOIKOU KOLPOU

521 63

237 GR2420017 πΤΚΣ

ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΑΝΙΚΙΑΤΗΣ

POTAMOS MANIKIATIS

163

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

238 GR2430001 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΟΡΟΣ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ (ΒΕΛΟΥΧΙ)

OROS TYMFRISTOS (VELOUCHI)

3465,86

239 GR2430002 ΖΕΠ

ΟΡΗ ΑΓΡΑΦΑ

ORI AGRAFA

39061,6

ΦΘΙΩΤΙΔΑ

240 GR2440002 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΕΣ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ – ΜΑΛΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ – ΜΕΣΟΧΩΡΙ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ

KOILADA KAI EKVOLES SPERCHEIOU – MALIAKOS KOLPOS – MESOCHORI SPERCHEIOU

47682,07

241 GR2440003 ΕΖΔ

ΦΑΡΑΓΓΙ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ

FARANGI

GORGOPOTAMOU

523,02

242 GR2440004 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΟΙΤΗΣ

ETHNIKOS DRYMOS OITIS

7020,86

243 GR2440005 ΖΕΠ

ΚΑΤΩ ΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΕΣ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

KATO ROUS KAI EKVOLES SPERCHEIOU POTAMOU

10969,51

244 GR2440006 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ

OROS KALLIDROMO

6684,85

245 GR2440007 ΖΕΠ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΟΙΤΗΣ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΑΣΩΠΟΥ

ETHNIKOS DRYMOS OITIS – KOILADA ASOPOU

13088,4

ΦΩΚΙΔΑ

246 GR2450001 ΕΖΔ

ΟΡΗ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ

ORI VARDOUSIA

19373,53

247 GR2450002 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΓΚΙΩΝΑ

OROS GKIONA

21879,82

248 GR2450004 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΕΩΣ ΙΤΕΑ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΗΓΩΝ ΧΙΛΙΑΔΟΥ

PARALIAKI ZONI APO NAFPAKTO EOS ITEA – PERIOCHI PIGON CHILIADOU

10637,68

249 GR2450005 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΔΑΣΟΣ ΤΙΘΟΡΕΑΣ, ΣΠΗΛΑΙΟΒΑΡΑΘΡΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

NOTIOANATOLIKOS PARNASSOS – ETHNIKOS DRYMOS PARNASSOU – DASOS TITHOREAS, SPILAIOVARATHRO POLYDROSOU

18663,57

250 GR2450007 ΖΕΠ

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΓΚΙΩΝΑ, ΧΑΡΑΔΡΑ ΡΕΚΑ, ΛΑΖΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΛΑΚΚΑ

KORYFES OROUS GKIONA, CHARADRA REKA, LAZOREMA KAI VATHIA LAKKA

10399,14

251 GR2450008 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ

OROS VARDOUSIA

24789,15

252 GR2450009 ΖΕΠ

ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ

EVRYTERI PERIOCHI GALAXEIDIOU

12157,27

25 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

253 GR251 0003 ΕΖΔ

ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΙΔΙ

AKRONAFPLIA KAI PALAMIDI

366,16

254 GR251 0004 ΖΕΠ

ΟΡΗ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΡΚΕΙΟ

ORI ARTEMISIO KAI LYRKEIO

11477,38

255 GR251 0005 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΥΣΑΝΙΑ – ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΜΕΘΑΝΩΝ

THALASSIA PERIOCHI PAYSANIA – YPOTHALASSIAIFAISTEIA METHANON

3728

ΑΡΚΑΔΙΑ

256 GR2520001 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΜΑΙΝΑΛΟ

OROS MAINALO

22673,07

257 GR2520002 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΗ ΤΑΚΑ

LIMNI TAKA

1033,15

258 GR2520003 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥΣΤΟΥ

LIMNOTHALASSA

MOUSTOU

368,24

259 GR2520005 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΜΟΝΗ ΕΛΟΝΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΔΡΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ

MONI ELONAS KAI CHARADRA LEONIDIOU – SPILAIO MANA KAI GALAZIA LIMNI

8293,47

260 GR2520006 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΠΑΡΝΩΝΑΣ (ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΛΕΒΗΣ)

OROS PARNONAS (KAI PERIOCHI MALEVIS)

55767,52

ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ

261 GR2530001 ΕΖΔ

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΥΛΛΗΝΗ (ΖΗΡΕΙΑ) ΚΑΙ ΧΑΡΑΔΡΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΤΣΑ

KORYFES OROUS KYLLINI (ZIREIA) KAI CHARADRA FLAMPOURITSA

23423,92

262 GR2530002 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ

LIMNI STYMFALIA

1308,91

263 GR2530003 ΕΖΔ

ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΣ

AKROKORINTHOS

589,79

264 GR2530004 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΟΛΙΓΥΡΤΟΣ

OROS OLIGYRTOS

8630,65

265 GR2530005 ΕΖΔ

ΟΡΗ ΓΕΡΑΝΕΙΑ

ORI GERANEIA

6836,55

266 GR2530006 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΖΗΡΕΙΑ (ΚΥΛΛΗΝΗ)

OROS ZIREIA (KYLLINI)

20479,08

267 GR2530007 πΤΚΣ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ

KORINTHIAKOS KOLPOS

236354

ΛΑΚΩΝΙΑ

268 GR2540001 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΟΡΗ ΓΙΔΟΒΟΥΝΙ, ΧΙΟΝΟΒΟΥΝΙ, ΓΑΪΔΟΥΡΟΒΟΥΝΙ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΒΟΥΝΙ, ΚΟΥΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΕΩΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΜΗΛΙ

ORI GIDOVOUNI, CHIONOVOUNI, GAIDOUROVOUNI, KORAKIA, KALOGEROVOUNI, KOULOCHERA KAI PERIOCHI MONEMVASIAS – SPILAIO SOLOMOU – TRYPA KAI PYRGOS AG. STEFANOU KAI THALASSIA ZONI EOS AKROTIRIO KAMILI

38869,97

269 GR2540002 ΕΖΔ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

PERIOCHI NEAPOLIS KAI NISOS ELAFONISOS

5493,74

270 GR2540003 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΕΚΒΟΛΕΣ ΕΥΡΩΤΑ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΟΝΤΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΚΩΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

EKVOLES EVROTA, PERIOCHI VRONTAMA KAI THALASSIA PERIOCHI LAKONIKOU KOLPOU

10632,61

271 GR2540005 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΛΑΓΚΑΔΑΤΡΥΠΗΣ

LAGKADA TRYPIS

1669,52

272 GR2540006 ΖΕΠ

ΥΓΡΟΤΟΠΟΙ ΕΚΒΟΛΩΝ ΕΥΡΩΤΑ

YGROTOPOI EKVOLON EVROTA

2172,76

273 GR2540007 ΖΕΠ

ΟΡΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ORI ANATOLIKIS LAKONIAS

37566,61

274 GR2540008 ΖΕΠ

NOTIA MANΗ

NOTIA MANI

31659,31

275 GR2540009 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΝΟΤΙΑΣ ΜΑΝΗΣ

THALASSIA ZONI NOTIAS MANIS

38296

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

276 GR2550001 ΕΖΔ

ΦΑΡΑΓΓΙ ΝΕΔΩΝΑ (ΠΕΤΑΛΟΝ – ΧΑΝΙ)

FARANGI NEDONA (PETALON – CHANI)

1241,86

277 GR2550003 ΕΖΔ

ΝΗΣΟΙ ΣΑΠΙΕΝΤΖΑ ΚΑΙ ΣΧΙΖΑ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΑΚΡΙΤΑΣ

NISOI SAPIENTZA KAI SCHIZA, AKROTIRIO AKRITAS

11292,05

278 GR2550004 ΕΖΔ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΥΛΟΥ (ΔΙΒΑΡΙ) ΚΑΙ ΝΗΣΟΣ ΣΦΑΚΤΗΡΙΑ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

LIMNOTHALASSA PYLOU (DIVARI) KAI NISOS SFAKTIRIA, AGIOS DIMITRIOS

3551,97

279 GR2550005 ΕΖΔ

ΘΙΝΕΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ)

THINES KYPARISSIAS (NEOCHORI – KYPARISSIA)

1342,86

280 GR2550006 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΟΡΟΣ ΤΑΫΓΕΤΟΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΡΑΧΗΛΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΒΑΤΣΙΝΙΔΗ

OROS TAYGETOS – SPILAIO TRACHILAS – SPILAIO VATSINIDI

53600,45

281 GR2550007 ΕΖΔ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΕΝΟΥ ΜΕΘΩΝΗΣ

THALASSIA PERIOCHI STENOU METHONIS

972,24

282 GR2550008 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΛΟΒΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΟΣ ΣΦΑΚΤΗΡΙΑ

LIMNOTHALASSA GIALOVAS KAI NISOS SFAKTIRIA

1 01 0,23

283 GR2550009 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΤΑΫΓΕΤΟΣ – ΛΑΓΚΑΔΑ ΤΡΥΠΗΣ

OROS TAYGETOS – LAGKADA TRYPIS

48785,87

284 GR2550010 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

THALASSIA PERIOCHI NOTIAS MESSINIAS

122893

3 ΑΤΤΙΚΗ

285 GR3000001 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑ

OROS PARNITHA

14902,43

286 GR3000003 ΕΖΔ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ – ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ETHNIKO PARKO SCHINIA – MARATHONA

1322,26

287 GR3000004 ΕΖΔ

ΒΡΑΥΡΩΝΑ – ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

VRAVRONA – PARAKTIA THALASSIA ZONI

2669,24

288 GR3000005 ΕΖΔ

ΣΟΥΝΙΟ – ΝΗΣΙΔΑ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

SOUNIO – NISIDA PATROKLOU KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI

5374,32

289 GR3000006 ΕΖΔ

ΥΜΗΤΤΟΣ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

YMITTOS – AISTHITIKO DASOS KAISARIANIS – LIMNI VOULIAGMENIS

8819,21

290 GR3000008 ΕΖΔ

ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ – ΠΡΑΣΣΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ

ANTIKYTHIRA – PRASONISI KAI LAGOUVARDOS

7172,14

291 GR3000010 ΕΖΔ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΥΘΗΡΩΝ: ΠΡΑΣΣΟΝΗΣΙ, ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΓΟΝΕΡΑ

NISIDES KYTHIRON: PRASSONISI, DRAGONERA, ANTIDRAGONERA

989,13

292 GR3000011 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΜΥΡΤΩΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ:

ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ,ΒΕΛΟΠΟΥΛΑ, ΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

NISIDES MYRTOOU PELAGOUS: FALKONERA, VELOPOULA, ANANES KAI THALASSIA ZONI

2116,19

293 GR3000012 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΠΡΑΣΣΟΝΗΣΙ, ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ, ΠΛΑΚΟΥΛΗΘΡΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΘΥΜΩΝΙΕΣ

NISOS ANTIKYTHIRA KAI NISIDES PRASSONISI, LAGOUVARDOS, PLAKOULITHRA KAI NISIDES THYMONIES

2009,73

294 GR3000013 ΖΕΠ

ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΔΕΣ: ΠΡΑΣΣΟΝΗΣΙ, ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΓΟΝΕΡΑ, ΑΥΓΟ, ΚΑΠΕΛΛΟ, ΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΦΙΔΟΝΗΣΙ

KYTHIRA KAI GYRO NISIDES: PRASSONISI, DRAGONERA, ANTIDRAGONERA, AVGO, KAPELLO, KOUFO KAI FIDONISI

5392,46

295 GR3000014 ΖΕΠ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΓΡΑΙΝΩΝ – ΝΗΣΙΔΑ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ

PERIOCHI LEGRENON – NISIDA PATROKLOU

2107,13

296 GR3000015 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

OROS YMITTOS

8319,47

297 GR3000016 ΖΕΠ

ΥΓΡΟΤΟΠΟΣ ΣΧΙΝΙΑ

YGROTOPOS SCHINIA

2079,16

298 GR3000017 πΤΚΣ

ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ

PARAKTIA KAI THALASSIA ZONI MAKRONISOU

3678

299 GR3000018 ΖΕΠ

ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ

KANALI MAKRONISOU

4412

300 GR3000019 ΖΕΠ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΥΘΗΡΩΝ

THALASSIA PERIOCHI KYTHIRON

32580

301 GR3000020 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISIDES SARONIKOU KOLPOU KAI THALASSIA PERIOCHI

12037

4 ΝΗΣΙΑ

41 Β. ΑΙΓΑΙΟ

ΛΕΣΒΟΣ

302 GR4110001 ΕΖΔ

ΛΗΜΝΟΣ: ΧΟΡΤΑΡΟΛΙΜΝΗ – ΛΙΜΝΗ ΑΛΥΚΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

LIMNOS:

CHORTAROLIMNI – LIMNI ALYKI KAI THALASSIA PERIOCHI

18231,66

303 GR4110002 ΕΖΔ

ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

AGIOS EFSTRATIOS KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI

6283,75

304 GR4110003 ΕΖΔ

ΛΕΣΒΟΣ: ΔΥΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ

LESVOS: DYTIKI CHERSONISOS – APOLITHOMENO DASOS

20817,04

305 GR4110004 ΕΖΔ

ΛΕΣΒΟΣ: ΚΟΛΠΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ

LESVOS: KOLPOS KALLONIS KAI CHERSAIA PARAKTIA ZONI

18311,04

306 GR4110005 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΛΕΣΒΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΓΕΡΑΣ, ΕΛΟΣ ΝΤΙΠΙ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΛΑΣ

LESVOS: KOLPOS GERAS, ELOS NTIPI KAI OROS OLYMPOS – POTAMOS EYERGETOULAS

11780,41

307 GR4110006 ΖΕΠ

ΛΗΜΝΟΣ

ΛΙΜΝΕΣ ΧΟΡΤΑΡΟΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΑΛΥΚΗ, ΚΟΛΠΟΣ ΜΟΥΔΡΟΥ ΕΛΟΣ ΔΙΑΠΟΡΙ ΚΑΙ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΦΑΚΟΣ, ΝΗΣΟΣ ΣΕΡΓΙΤΣΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ ΚΟΜΠΙΟΚΑΣΤΡΙΑ, ΤΗΓΑΝΙ, ΚΑΡΚΑΛΑΣ, ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

LIMNOS: LIMNES CHORTAROLIMNI KAI ALYKI, KOLPOS MOUDROU, ELOS DIAPORI KAI CHERSONISOS FAKOS, NISOS SERGITSI KAI NISISDES DIAVATES KOMPIOKASTRIA, TIGANI, KARKALAS, PRASONISI KAI THALASSIA PERIOCHI

42983,81

308 GR4110007 ΖΕΠ

ΛΕΣΒΟΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

LESVOS: PARAKTIOI YGROTOPOI KAI KOLPOS KALLONIS

14825,05

309 GR4110008 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ

ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΛΗΜΝΟΥ: ΝΗΣΟΣ ΣΕΡΓΙΤΣΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ, ΚΟΜΠΙΟ, ΚΑΣΤΡΙΑ, ΤΗΓΑΝΙ, ΚΑΡΚΑΛΑΣ, ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ

NISIDES KAI VRACHONISIDES LIMNOU: NISOS SERGITSI KAI NISIDES DIAVATES, KOMPIO, KASTRIA, TIGANI, KARKALAS, PRASONISI

125,25

310 GR4110009 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΜΑΡΟΝΗΣΙΟΝ, ΚΩΔΩΝΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΛΑΡΟΝΗΣΙ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ)

NISIDES LESVOU (SYMPLEGMA TOMARONISION, KYDONAS, AGIOS GEORGIOS, GLARONISI, KLP) KAI THALASSIA PERIOCHI

8364,15

311 GR4110010 ΖΕΠ

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ, ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

NOTIODYTIKI CHERSONISOS, APOLITHOMENO DASOS LESVOU

28819,44

312 GR4110011 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

OROS OLYMPOS LESVOU

14787,89

313 GR4110012 ΖΕΠ

ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΣ

VOREIA LESVOS

9347,95

314 GR4110013 ΖΕΠ

ΛΕΣΒΟΣ: ΚΟΛΠΟΣ ΓΕΡΑΣ, ΕΛΗ ΝΤΙΠΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΙΔΑ

LESVOS: KOLPOS GERAS, ELI NTIPI KAI CHARAMIDA

5104,87

315 GR4110014 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

NISOS AGIOS EFSTRATIOS KAI THALASSIA ZONI

11299,12

316 GR4110015 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΗΣΙΔΩΝ ΤΟΚΜΑΚΙΑ

THALASSIA PERIOCHI NISIDON TOKMAKIA

6194

317 GR4110016 ΖΕΠ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

THALASSIA PERIOCHI DYTIKIS LESVOU

21179

ΣΑΜΟΣ

318 GR4120001 ΕΖΔ

ΣΑΜΟΣ: ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΥΚΗ

SAMOS: PARALIA ALYKI

301,34

319 GR4120002 ΕΖΔ

ΣΑΜΟΣ: ΟΡΟΣ ΑΜΠΕΛΟΣ (ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ)

SAMOS: OROS AMPELOS (KARVOUNIS)

4850,12

320 GR4120003 ΕΖΔ

ΣΑΜΟΣ: ΟΡΟΣ ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ – ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΪΤΑΝΙ – ΔΑΣΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΚΚΑΣ, ΑΚΡ. ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ – ΛΙΜΕΝΑΣ

SAMOS: OROS KERKETEFS – MIKRO KAI MEGALO SEITANI – DASOS KASTANIAS KAI LEKKAS, AKR. KATAVASIS – LIMENAS

6683,42

321 GR4120004 ΕΖΔ

ΙΚΑΡΙΑ – ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ

IKARIA – FOURNOI KAI PARAKTIA ZONI

12909

322 GR4120005 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΙΚΑΡΙΑ (ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ)

NISOS IKARIA (NOTIODYTIKO TMIMA)

7404,62

323 GR4120006 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΘΥΜΑΙΝΑ ΑΛΑΤΟΝΗΣΙ, ΘΥΜΑΙΝΑΚΙ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ, ΠΛΑΚΑ, ΜΑΚΡΟΝΗΣΙ, ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ, ΆΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISOS FOURNOI KAI NISIDES THYMAINA, ALATSONISI, THYMAINAKI, STRONGYLO, PLAKA, MAKRONISI, MIKROS KAI MEGALOS ANTHROPOFAGOS, AGIOS MINAS KAI THALASSIA PERIOCHI

24090,16

324 GR4120007 ΖΕΠ

ΣΑΜΟΣ: ΑΛΥΚΗ ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ

SAMOS: ALΥKΙ PSILIS AMMOU

42,88

325 GR4120008 ΖΕΠ

ΣΑΜΟΣ: ΟΡΟΣ ΚΕΡΚΗΣ

SAMOS: OROS KERKIS

9136,84

ΧΙΟΣ

326 GR4130001 ΕΖΔ

ΒΟΡΕΙΑ ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

VOREIA CHIOS KAI NISOI OINOUSSES KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI

34409,93

327 GR4130002 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΑ ΑΝΤΙΨΑΡΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ

ΔΑΣΚΑΛΙΟ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΩΡΓΙ, ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ, ΚΑΤΩ ΝΗΣΙ, ΜΕΣΙΑΚΟ, ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

NISIA ANTIPSARA KAI NISIDES DASKALIO, MASTROGIORGI, PRASONISI, KATO NISI, MESIAKO, KOUTSOULIA KAI THALASSIA ZONI

10685,76

328 GR4130003 ΖΕΠ

ΒΟΡΕΙΑ ΧΙΟΣ

VOREIA CHIOS

32568,76

329 GR4130004 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΑ ΒΕΝΕΤΙΚΟ

NISIDA VENETIKO

2,88

330 GR4130005 ΤΚΣ

ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

VRACHONISIDES KALOGEROI KAI THALASSIA ZONI

1739,1

42 Ν. ΑΙΓΑΙΟ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ

331 GR4210001 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΚΑΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΟΝΗΣΙΑ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

KASOS KAI KASONISIA – EVRYTERI THALASSIA PERIOCHI

21487,7

332 GR4210002 ΕΖΔ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΡΠΑΘΟΣ: ΚΑΛΗ ΛΙΜΝΗ – ΛΑΣΤΟΣ – ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

KENTRIKI KARPATHOS: KALI LIMNI – LASTOS – KYRA PANAGIA KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI

9321,9

333 GR4210003 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

VOREIA KARPATHOS KAI SARIA KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI

11297,98

334 GR4210004 ΕΖΔ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

KASTELLORIZO KAI NISIDES RO KAI STRONGYLI KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI

1769,64

335 GR4210005 ΕΖΔ

ΡΟΔΟΣ: ΑΚΡΑΜΥΤΗΣ, ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ, ΑΤΤΑΒΥΡΟΣ, ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ (ΚΑΡΑΒΟΛΑ – ΟΡΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ)

RODOS: AKRAMYTIS, ARMENISTIS, ATTAVYROS, REMATA KAI THALASSIA ZONI (KARAVOLA – ORMOS GLYFADA)

27696,216

336 GR4210006 ΕΖΔ

ΡΟΔΟΣ: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΕΠΤΑ ΠΗΓΕΣ – ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ – ΡΕΜΑΤΑ

RODOS: PROFITIS ILIAS – EPTA PIGES – PETALOUDES – REMATA

11414,258

337 GR4210007 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΝΟΤΙΑ ΝΙΣΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, ΗΦΑΙΣΤΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

NOTIA NISYROS KAI STRONGYLI, IFESTIAKO PEDIO KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI

17847,82

338 GR4210008 ΕΖΔ

ΚΩΣ: ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΛΟΥΡΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΨΑΛΙΔΑ – ΟΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ – ΑΛΥΚΗ – ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

KOS: AKROTIRIO LOUROS – LIMNI PSALIDI – OROS DIKAIOS – ALYKI – PARAKTIA THALASSIA ZONI

10138,28

339 GR4210009 ΕΖΔ

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΦΙΔΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ (ΑΚΡ. ΛΑΝΤΡΑ – ΑΚΡ. ΒΡΥΣΗ)

ASTYPALAIA: ANATOLIKO TMIMA, GYRO NISIDES KAI OFIDOUSSA KAI THALASSIA ZONI (AKR. LANTRA – AKR. VRYSI)

7027,22

340 GR4210010 ΕΖΔ

ΑΡΚΟΙ, ΛΕΙΨΟΙ, ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ

ARKOI, LEIPSOI, AGATHONISI KAI VRACHONISIDES

12407,54

341 GR4210011 ΕΖΔ

ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΒΕΛΟΠΟΥΛΑ, ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ, ΑΝΑΝΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, ΠΑΧΕΙΑ,

ΦΤΕΝΟ, ΜΑΚΡΑ, ΑΣΤΑΚΙΔΟΝΗΣΙΑ, ΣΥΡΝΑ – ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

VRACHONISIA NOTIOU AIGAIOU: VELOPOULA, FALKONERA, ANANES, CHRISTIANA, PACHEIA, FTENO, MAKRA, ASTAKIDONISIA, SYRNA – GYRO NISIA KAI THALASSIA ZONI

4568,43

342 GR4210014 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΠΑΤΜΟΥ: ΠΕΤΡΟΚΑΡΑΒΟ, ΑΝΥΔΡΟΣ

NISIDES PATMOU:

PETROKARAVO,

ANYDROS

61,97

343 GR4210019 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: ΕΠΑΝΩ ΝΕΡΑ, ΣΑΡΙ, ΤΕΛΕΝΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISIDES KALYMNOU: EPANO NERA, SARI, TELENDOS KAI THALASSIA PERIOCHI

18847,26

344 GR4210020 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΙ ΚΙΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΒΙΘΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΛΙΑΔΙΑ, ΠΛΑΚΑ, ΓΛΑΡΟΣ, ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISOI KINAROS KAI LEVITHA KAI NISIDES LIADIA, PLAKA, GLAROS, MAVRA KAI THALASSIA PERIOCHI

10730,97

345 GR4210021 ΖΕΠ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙ, ΦΤΕΝΟ, ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ, ΜΟΝΗ, ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΗΓΑΝΙ, ΧΟΝΔΡΙ, ΛΙΓΝΟ, ΦΩΚΙΟΝΗΣΙΑ, ΚΑΤΣΑΓΡΕΛΙ, ΠΟΝΤΙΚΟΥΣΣΑ, ΦΙΔΟΥΣΣΑ, ΚΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ANATOLIKO TMIMA ASTYPALAIAS KAI NISIDES KOUNOUPOI, FTENO,

CHONDROPOULO, KOUTSOMYTIS, MONI, AGIA KYRIAKI, TIGANI, CHONDRI, LIGNO, FOKIONISIA, KATSAGRELI, PONTIKOUSSA, OFIDOUSSA, KTENIA KAI THALASSIA PERIOCHI

28328,07

346 GR4210022 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΣΥΡΝΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ, ΜΙΚΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΑΣ, ΜΕΣΟΝΗΣΙ, ΠΛΑΚΙΔΑ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΝΑΥΑΓΙΟ

NISOS SYRNA KAI NISIDES MEGALOS ADELFOS, MIKROS ADELFOS, KATSIKAS, MESONISI, PLAKIDA, STEFANIA, NAVAGIO

941,84

347 GR4210023 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ: ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΦΡΑΝΟ, ΣΟΧΑΣ, ΜΙΚΡΟ ΣΟΡΦΑΝΟ, ΑΥΓΟ, ΔΙΒΟΥΝΙΑ, ΧΑΜΗΛΗ, ΑΣΤΑΚΙΔΟΝΗΣΙΑ

NISIDES KARPATHIOU PELAGOUS: MEGALO SOFRANO, SOCHAS, MIKRO SOFRANO, AVGO, DIVOUNIA, CHAMILI, ASTAKIDONISIA

351,32

348 GR4210024 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΤΗΛΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ: ΑΝΤΙΤΗΛΟΣ, ΠΕΛΕΚΟΥΣΑ, ΓΑΪΔΟΥΡΟΝΗΣΙ, ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΆΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΡΑΣΟΥΔΑ, ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISOS TILOS KAI NISIDES: ANTITILOS, PELEKOUSA, GAIDOURONISI, GIAKOUMIS, AGIOS ANDREAS, PRASOUDA, NISI KAI THALASSIA PERIOCHI

17774,71

349 GR4210025 ΖΕΠ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΣΟΥ ΣΥΜΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΛΟΥΝΔΡΟΣ ΣΕΣΚΛΙ, ΤΡΟΥΜΠΕΤΟ, ΜΑΡΜΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΒΑΛΟΝΗΣΙ, ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΙ, ΓΙΑΛΕΣΙΝΟ, ΟΞΕΙΑ, ΧΟΝΔΡΟΣ, ΠΛΑΤΥ, ΝΙΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΗΣΟΥ ΣΥΜΗΣ

ANATOLIKO TMIMA NISOU SYMIS KAI NISIDES KOULOUNDROS, SESKLI, TROUMPETO, MARMARAS, KARAVALONISI, MEGALONISI,

GIALESINO, OXEIA, CHONDROS, PLATY, NIMOS KAI THALASSIA PERIOCHI NISOU SYMIS

9879,1

350 GR4210026 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΧΑΛΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ: ΚΟΛΟΦΩΝΑ, ΠΑΝΩ ΠΡΑΣΣΟΥΔΑ, ΤΡΑΓΟΥΣΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, ΆΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΑΕΛΟΝΗΣΙ ΑΛΙΜΙΑ, ΚΡΕΒΒΑΤΙ, ΝΗΣΑΚΙ, ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISOS CHALKI KAI NISIDES: KOLOFONA, PANO PRASOUDA, TRAGOUSA, STRONGYLI, AGIOS THEODOROS, MAELONISI, ALIMIA, KREVVATI, NISAKI, MAKRY KAI THALASSIA PERIOCHI

35278,88

351 GR4210027 ΖΕΠ

ΚΩΣ: ΛΙΜΝΗ ΨΑΛΙΔΙ – ΑΛΥΚΗ

KOS: LIMNI PSALIDI – ALYKI

435,59

352 GR4210028 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΚΑΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΣΟΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISOS KASOS KAI SYMPLEGMA KASONISION KAI THALASSIA PERIOCHI

15929,16

353 GR4210029 ΖΕΠ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΟΔΟΣ: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΕΠΤΑ ΠΗΓΕΣ – ΕΚΒΟΛΗ ΛΟΥΤΑΝΗ – ΚΑΤΕΡΓΟ, ΡΕΜΑ ΓΑΔΟΥΡΑ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΛΙΝΔΟΥ – ΝΗΣΙΔΕΣ ΠΕΝΤΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ, ΛΟΦΟΣ ΨΑΛΙΔΙ

ANATOLIKI RODOS: PROFITIS ILIAS – EPTA PIGES – EKVOLI LOUTANI – KATERGO, REMA GADOURA-

CHERSONISOS LINDOU – NISIDES PENTANISA KAI TETRAPOLIS, LOFOS PSALIDI

1 3441,91

354 GR4210030 ΖΕΠ

ΔΥΤΙΚΉ ΡΟΔΟΣ: ΟΡΗ ΑΤΤΑΒΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΜΥΤΗΣ, ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΓΕΟΡΓΙΟΥ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, ΧΤΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ

DYTIKI RODOS: ORI ATTAVYROS & AKRAMYTIS, TECHNITI LIMNI APOLAKKIAS KAI NISIDES GEORGIOU, STRONGYLI, CHTENIES & KARAVOLAS

13103,17

355 GR4210031 ΖΕΠ

ΝΟΤΙΟ ΑΚΡΟ ΡΟΔΟΥ, ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ, ΥΓΡΟΤΟΠΟΣ ΛΙΒΑΔΙ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ

NOTIO AKRO RODOU, PRASSONISI, YGROTOPOS LIVADI KATTAVIAS

2923,39

356 GR4210032 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΝΙΣΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ

NISOS NISYROS KAI NISIDES

4730,82

357 GR4210033 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΑΣ ΠΑΤΜΟΥ

THALASSIA PERIOCHI NOTIAS PATMOU

4414

358 GR4210034 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISIDES VOREION DODEKANISON KAI THALASSIA PERIOCHI

47118,06

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

359 GR4220001 ΕΖΔ

ΑΝΔΡΟΣ: ΟΡΜΟΣ ΒΙΤΑΛΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ ΟΓΚΟΣ

ANDROS: ORMOS VITALI KAI KENTRIKOS OREINOS OGKOS

7315,31

360 GR4220002 ΕΖΔ

ΑΝΑΦΗ: ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΑΛΑΜΟΣ – ΡΟΥΚΟΥΝΑΣ

ANAFI: CHERSONISOS KALAMOS – ROUKOUNAS

1144,38

361 GR4220003 ΕΖΔ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ: ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΜΜΕΝΗ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

SANTORINI: NEA KAI PALIA KAMMENI – PROFITIS ILIAS

1264,25

362 GR4220004 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΔΥΤΙΚΗ ΣΙΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

FOLEGANDROS ANATOLIKI MECHRI DYTIKI SIKINO KAI THALASSIA ZONI

7011,23

363 GR4220005 ΕΖΔ

ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΗΛΟΥ

PARAKTIA ZONI DYTIKIS MILOY

5328,25

364 GR4220006 ΕΖΔ

ΝΗΣΙΣ ΠΟΛΥΑΙΓΟΣ – ΚΙΜΩΛΟΣ

NISOS POLYAIGOS – KIMOLOS

13897,73

365 GR4220007 ΕΖΔ

ΝΗΣΟΣ ΑΝΤΙΜΗΛΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ

NISOS ANTIMILOS – THALASSIA PARAKTIA ZONI

1260,76

366 GR4220008 ΕΖΔ

ΣΙΦΝΟΣ: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

SIFNOS: PROFITIS ILIAS MECHRI DYTIKES AKTES KAI THALASSIA PERIOCHI

2067,35

367 GR4220009 ΕΖΔ

ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΙΦΟΣ

NOTIA SERIFOS

4530,84

368 GR4220010 ΕΖΔ

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΚΥΘΝΟΣ: ΟΡΟΣ ΑΘΕΡΑΣ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ

VOREIODYTIKI KYTHNOS: OROS ATHERAS – AKROTIRIO KEFALOS KAI PARAKTIA ZONI

2855,19

369 GR4220011 ΕΖΔ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΕΑ

ANATOLIKI KEA

7155,1

370 GR4220012 ΕΖΔ

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΟΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΡΟΣ, ΛΕΒΙΘΑ, ΜΑΥΡΑ, ΓΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

VOREIA AMORGOS KAI KINAROS, LEVITHA, MAVRA, GLAROS KAI THALASSIA ZONI

6062,45

371 GR4220013 ΕΖΔ

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΑ, ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ, ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ, ΚΕΡΟΣ, ΑΝΤΙΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

MIKRES KYKLADES: IRAKLEIA, SCHOINOUSSA, KOUFONISIA, KEROS, ANTIKERIA KAI THALASSIA ZONI

12580,72

372 GR4220014 ΕΖΔ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΝΑΞΟΣ: ΖΑΣ ΚΑΙ ΒΙΓΛΑ ΕΩΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ (ΟΡΜΟΣ ΚΑΡΑΔΕΣ – ΟΡΜΟΣ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΣ)

KENTRIKI KAI NOTIA NAXOS: ZAS KAI VIGLA EOS MAVROVOUNI KAI THALASSIA ZONI (ORMOS KARADES – ORMOS MOUTSOUNAS)

8721,71

373 GR4220016 ΕΖΔ

ΝΗΣΟΣ ΠΑΡΟΣ: ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ

NISOS PAROS: PETALOUDES

97,69

374 GR4220017 ΕΖΔ

ΝΗΣΟΙ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

NISOI DESPOTIKO KAI STRONGYLO KAI THALASSIA ZONI

1858,34

375 GR4220018 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΣΥΡΟΣ: ΟΡΟΣ ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΕΩΣ ΠΑΡΑΛΙΑ

SYROS: OROS SYRINGAS EOS PARALIA

783,98

376 GR4220019 ΕΖΔ

ΤΗΝΟΣ: ΜΥΡΣΙΝΗ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΛΙΒΑΔΑ

TINOS: MYRSINI – AKROTIRIO LIVADA

1949,1

377 GR4220020 ΕΖΔ

ΝΗΣΟΣ ΜΗΛΟΣ: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISOS MILOS: PROFITIS ILIAS – EVRYTERI PERIOCHI

5271,34

378 GR4220021 ΖΕΠ

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΜΟΡΓΟΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΔΟΝΟΥΣΑΣ, ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑί ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

MIKRES KYKLADES, VOREIOANATOLIKI AMORGOS, ANATOLIKES AKTES DONOUSAS, GYRO NISIDES KAI THALASSIA PERIOCHI

56159,79

379 GR4220022 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ

NISOI CHRISTIANA

148,79

380 GR4220023 ΖΕΠ

ΑΝΑΦΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟ­ΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ANAFI: ANATOLIKO KAI VOREIO TMIMA KAI GYRO NISIDES KAI THALASSIA PERIOCHI

10013,62

381 GR4220025 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISIDES PAROU KAI NOTIA ANTIPAROS KAI THALASSIA PERIOCHI

25681,31

382 GR4220026 ΖΕΠ

ΝΑΞΟΣ: ΟΡΗ ΑΝΑΘΕΜΑΤΗΣΤΡΑ, ΚΟΡΩΝΟΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ, ΖΑΣ, ΒΙΓΛΑΤΟΥΡΙ

NAXOS: ORI ANATHEMATISTRA, KORONOS, MAVROVOUNI, ZAS, VIGLATOURI

11948,81

383 GR4220027 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΜΥΚΟΝΟΥ: ΡΗΝΕΙΑ, ΧΤΑΠΟΔΙΑ, ΤΡΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISIDES MYKONOU: RINEIA, CHTAPODIA, TRAGONISI KAI THALASSIA PERIOCHI

18526,41

384 GR4220028 ΖΕΠ

ΑΝΔΡΟΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟ­ΤΙΟ ΤΜΗΜΑ, ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

ANDROS: KENTRIKO KAI NOTIO TMIMA, GYRO NISIDES KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI

22036,8

385 GR4220029 ΖΕΠ

ΣΕΡΙΦΟΣ: ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ

ΣΕΡΙΦΟΠΟΥΛΑ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΣ

SERIFOS: PARAKTIA ZONI KAI NISIDES SERIFOPOULA, PIPERI KAI VOUS

5330,89

386 GR4220030 ΖΕΠ

ΔΥΤΙΚΗ ΜΗΛΟΣ, ΑΝΤΙΜΗΛΟΣ, ΠΟΛΥΑΙΓΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ

DYTIKI MILOS, ANTIMILOS, POLYAIGOS KAI NISIDES

9253,52

387 GR4220031 ΖΕΠ

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ

VOREIOANATOLIKI TINOS KAI NISIDES

5055,95

388 GR4220032 ΖΕΠ

ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ

VOREIA SYROS KAI NISIDES

2906

389 GR4220033 ΤΚΣ – ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΓΥΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

NISOS GYAROS KAI THALASSIA ZONI

26114,31

390 GR4220034 πΤΚΣ

ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΝΑΦΗΣ

PARAKTIA KAI THALASSIA ZONI VOREIAS ANAFIS

1407

391 GR4220035 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΝΔΡΟΥ

THALASSIA ZONI ANDROU

30020

392 GR4220036 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΛΟΥΜΒΟ

THALASSIA PERIOCHI KOLOUMVO

5010

43 ΚΡΗΤΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

393 GR4310002 ΕΖΔ

ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

GIOUCHTAS – FARANGI AGIAS EIRINIS

716,05

394 GR4310003 ΕΖΔ – ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΔΙΑ

NISOS DIA

1188,02

395 GR4310004 ΕΖΔ

ΔΥΤΙΚΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ (ΑΠΟ ΑΓΙΟΦΑΡΑΓΓΟ ΕΩΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΥΡΓΟ)

DYTIKA ASTEROUSIA (APO AGIOFARANGO EOS KOKKINO PYRGO)

2650,79

396 GR4310005 ΕΖΔ

ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ (ΚΟΦΙΝΑΣ)

ASTEROUSIA (KOFINAS)

16173,89

397 GR4310006 ΕΖΔ

ΔΙΚΤΗ: ΟΜΑΛΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ (ΣΥΜΗ – ΟΜΑΛΟΣ)

DIKTI: OMALOS VIANNOU (SYMI – OMALOS)

3939,68

398 GR4310009 ΖΕΠ

ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ – ΒΡΩΜΟΝΕΡΟ ΙΔΗΣ

KROUSONAS – VROMONERO IDIS

7877,02

399 GR4310010 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΓΙΟΥΧΤΑΣ

OROS GIOUCHTAS

411,94

400 GR4310011 ΖΕΠ

ΚΟΡΥΦΗ ΚΟΥΠΑ (ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ)

KORYFI KOUPA (DYTIKI KRITI)

1993,16

401 GR4310012 ΖΕΠ

ΕΚΒΟΛΗ ΓΕΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕΣΑΡΑΣ

EKVOLI GEROPOTAMOU MESARAS

684,52

402 GR4310013 ΖΕΠ

ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ (ΚΟΦΙΝΑΣ)

ASTEROUSIA ORI (KOFINAS)

28648,47

ΛΑΣΙΘΙ

403 GR4320002 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΔΙΚΤΗ: ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΚΑΘΑΡΟ, ΣΕΛΕΝΑ, ΚΡΑΣΙ, ΣΕΛΑΚΑΝΟΣ, ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΚΟΡΥΦΗ

DIKTI: OROPEDIO LASITHIOU, KATHARO, SELENA, KRASI, SELAKANOS, CHALASMENI KORYFI

34364,16

404 GR4320003 ΕΖΔ

ΝΗΣΟΣ ΧΡΥΣΗ

NISOS CHRYSI

546,54

405 GR4320004 ΕΖΔ

ΜΟΝΗ ΚΑΨΑ (ΦΑΡΑΓΓΙ ΚΑΨΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ)

MONI KAPSA (FARANGI KAPSA KAI GYRO PERIOCHI)

974,43

406 GR4320005 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΘΡΥΠΤΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ

OROS THRYPTIS KAI GYRO PERIOCHI

8528,56

407 GR4320006 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΚΡΟ ΚΡΗΤΗΣ: ΔΙΟΝΥΣΑΔΕΣ, ΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΣΙΔΕΡΟ (ΑΚΡΑ ΜΑΥΡΟ ΜΟΥΡΙ – ΒΑΪ – ΑΚΡΑ ΠΛΑΚΑΣ) ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

VOREIOANATOLIKO AKRO KRITIS: DIONYSADES, ELASA KAI CHERSONISOS SIDERO (AKRA MAVRO MOURI – VAI – AKRA PLAKAS) KAI THALASSIA ZONI

39300,7

408 GR4320008 ΕΖΔ

ΝΗΣΟΣ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

NISOS KOUFONISI KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI

804,94

409 GR4320009 ΖΕΠ

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΚΡΟ ΚΡΗΤΗΣ

VOREIOANATOLIKO AKRO KRITIS

3760,36

41 0 GR432001 0 ΖΕΠ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΡΥΦΗ – ΜΑΔΑΡΑ ΔΙΚΤΗΣ

LAZAROS KORYFI – MADARA DIKTIS

13157,93

41 1 GR432001 1 ΖΕΠ

ΔΙΟΝΥΣΑΔΕΣ ΝΗΣΟΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

DIONYSADES NISOI KAI THALASSIA ZONI

17482,22

41 2 GR432001 3 ΖΕΠ

ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΕΛΗΝΑΡΙ – ΒΡΑΧΑΣΙ

FARANGI SELINARI – VRACHASI

2313,5

41 3 GR432001 4 ΖΕΠ

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΘΡΥΠΤΗ (ΚΟΥΦΩΤΟ)

NOTIODYTIKI THRYPTI (KOUFOTO)

1617,29

414 GR4320016 ΖΕΠ

ΟΡΗ ΖΑΚΡΟΥ

ORI ZAKROU

3914

41 5 GR432001 7 ΖΕΠ

ΝΗΣΟΣ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ, ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΛΟΙ

NISOS KOUFONISI, GYRO NISIDES KAI NISIDES KAVALLOI

480,16

ΡΕΘΥΜΝΟ

416 GR4330002 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΚΕΔΡΟΣ

OROS KEDROS

4700,27

41 7 GR4330003 ΕΖΔ

ΚΟΥΡΤΑΛΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΑΓΓΙ – ΜΟΝΗ ΠΡΕΒΕΛΗ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

KOURTALIOTIKO FARANGI – MONI PREVELI – EVRYTERI PERIOCHI

3642,73

41 8 GR4330004 ΕΖΔ

ΠΡΑΣΣΑΝΟ ΦΑΡΑΓΓΙ – ΠΑΤΣΟΣ – ΣΦΑΚΟΡΥΑΚΟ ΡΕΜΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΗ ΓΕΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΑΚΡ. ΛΙΑΝΟΣ ΚΑΒΟΣ – ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ

PRASSANO FARANGI – PATSOS – SFAKORYAKO REMA – PARALIA RETHYMNOU KAI EKVOLI GEROPOTAMOU, AKR. LIANOS KAVOS – PERIVOLIA

131 21 ,42

41 9 GR4330005 ΕΖΔ

ΟΡΟΣ ΙΔΗ (ΒΟΡΙΖΙΑ, ΓΕΡΑΝΟΙ, ΚΑΛΗ ΜΑΔΑΡΑ)

OROS IDI (VORIZIA, GERANOI, KALI MADARA)

39913,06

420 GR4330006 ΖΕΠ

ΣΩΡΟΣ – ΑΓΚΑΘΙ – ΚΕΔΡΟΣ

SOROS – AGKATHI – KEDROS

8128,93

421 GR4330007 ΖΕΠ

ΚΟΥΡΤΑΛΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΑΓΓΙ, ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΡΕΒΕΛΗ

KOURTALIOTIKO FARANGI, FARANGI PREVELI

7595,21

422 GR4330008 ΖΕΠ

ΠΡΑΣΣΑΝΟ ΦΑΡΑΓΓΙ

PRASSANO FARANGI

1121,5

423 GR4330009 ΖΕΠ

ΟΡΟΣ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ (ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ)

OROS PSILOREITIS (NOTIODYTIKO TMIMA)

10632,24

ΧΑΝΙΑ

424 GR4340001 ΕΖΔ

ΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ – ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ, ΟΡΜΟΣ ΛΙΒΑΔΙ – ΒΙΓΛΑ

IMERI KAI AGRIA GRAMVOUSSA – TIGANI KAI FALASARNA – PONTIKONISI, ORMOS LIVADI – VIGLIA

5781,32

425 GR4340002 ΕΖΔ

ΝΗΣΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

NISOS ELAFONISOS KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI

271,75

426 GR4340003 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΛΕΜΕ – ΚΟΛΠΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

CHERSONISOS RODOPOU – PARALIA MALEME – KOLPOS CHANION

1 61 40,27

427 GR4340004 ΕΖΔ

ΕΛΟΣ – ΤΟΠΟΛΙΑ – ΣΑΣΑΛΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

ELOS – TOPOLIA – SASALOS – AGIOS DIKAIOS

7351,95

428 GR4340005 ΕΖΔ

ΟΡΜΟΣ ΣΟΥΓΙΑΣ – ΒΑΡΔΙΑ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΛΙΣΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΥΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ

ORMOS SOUGIAS – VARDIA – FARANGI LISSOU MECHRI ANYDROUS KAI PARAKTIA ZONI

3039,87

429 GR4340006 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΛΙΜΝΗ ΑΓΙΑΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΗ ΚΕΡΙΤΗ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΦΑΣΑ

LIMNI AGIAS – PLATANIAS – REMA KAI EKVOLI KERITI – KOILADA FASA

1314,83

430 GR4340007 ΕΖΔ

ΦΑΡΑΓΓΙ ΘΕΡΙΣΣΣΟΥ

FARANGI THERISSOU

497,73

431 GR4340008 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ

LEFKA ORI KAI PARAKTIA ZONI

55306,64

432 GR4340010 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΔΡΑΠΑΝΟ

(ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ) – ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΨΙΜΑΚΙ

DRAPANO

(VOREIOANATOLIKES AKTES) – PARALIA GEORGIOUPOLIS – LIMNI KOURNA – SPILAIO PSIMAKI

5137,13

433 GR4340011 ΕΖΔ

ΦΡΕ – ΤΖΙΤΖΙΦΕΣ – ΝΙΠΟΣ

FRE – TZITZIFES – NIPOS

1217,6

434 GR4340012 ΕΖΔ – πΤΚΣ

ΑΣΦΕΝΔΟΥ – ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ

ASFENDOU – KALLIKRATIS KAI PARAKTIA ZONI

14023,04

435 GR4340013 ΕΖΔ

ΝΗΣΟΙ ΓΑΥΔΟΣ ΚΑΙ ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ

NISOI GAVDOS KAI GAVDOPOULA

6290,57

436 GR4340014 ΖΕΠ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΡΥΠΗΤΗΣ – ΨΙΛΑΦΙ – ΚΟΥΣΤΟΓΕΡΑΚΟ

ETHNIKOS DRYMOS SAMARIAS – FARANGI TRYPITIS – PSILAFI – KOUSTOGERAKO

13979,76

437 GR4340015 ΕΖΔ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΡΙΟΣ

PARALIA APO CHRYSOSKALITISSA MECHRI AKROTIRIO KRIOS

2202,53

438 GR4340016 ΖΕΠ

ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ – ΤΣΟΥΝΑΡΑ – ΒΙΤΣΙΛΙΑ ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ

METERIZIA AGIOS DIKAIOS – TSOUNARA – VITSILIA LEFKON OREON

6875,01

439 GR4340017 ΖΕΠ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ, ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

CHERSONISOS GRAMVOUSSAS KAI NISIDES IMERI KAI AGRIA GRAMVOUSSA, PONTIKONISI KAI THALASSIA ZONI

12694,56

440 GR4340018 ΖΕΠ

ΝΗΣΙΔΑ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

NISIDA AGIOI THEODOROI

81,52

441 GR4340019 ΖΕΠ

ΦΑΡΑΓΓΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ – ΑΡΓΟΥΛΙΑΝΟ ΦΑΡΑΓΓΙ – ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΜΑΝΙΚΑ

FARANGI KALLIKRATIS – ARGOULIANO FARANGI – OROPEDIO MANIKA

4232,53

442 GR4340020 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΑΓΙΑΣ (ΧΑΝΙΑ)

LIMNI AGIAS (CHANIA)

66,71

443 GR4340021 ΖΕΠ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥ

CHERSONISOS RODOPOU

2920,24

444 GR4340022 ΖΕΠ

ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΗ ΑΛΜΥΡΟΥ

LIMNI KOURNA KAI EKVOLI ALMYROU

199,7

445 GR4340023 ΖΕΠ

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΓΑΥΔΟΣ ΚΑΙ ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NOTIODYTIKI GAVDOS KAI GAVDOPOULA KAI THALASSIA PERIOCHI

9693,73

446 GR4340024 πΤΚΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

THALASSIA PERIOCHI DYTIKIS KAI NOTIODYTIKIS KRITIS

164200

ΠΙΝΑΚΑΣ 1

ΠΙΝΑΚΑΣ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

 

α/α ΚΩΔΙΚΟΣ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΠΟΥ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΠΟΥ

ΝΕΑ

ΕΚΤΑΣΗ

χερσαία

(ha)

ΝΕΑ

ΕΚΤΑΣΗ

θαλάσσια

(ha)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ (ha)
1 ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
11 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ
ΕΒΡΟΣ
1 GR1110013 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΡΑΚΗΣ THALASSIA PERIOCHI THRAKIS

75759

πΤΚΣ

75759

ΚΑΒΑΛΑ
2 GR1150013 ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΛΙΜΕΝΑ ΘΑΣΟΥ PERICHORA LIMENA THASOU

11

πΤΚΣ

11

3 GR1150014 ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΑΒΑΛΑΣ – ΘΑΣΟΥ

THALASSIA

PERIOCHI

KAVALAS – THASOU

75686

ΖΕΠ-ΤΚΣ

75686

12 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
4 GR1270015 ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΖΩΝΗ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

ΑΘΩΝΑ

THALASSIA

ZONI

CHERSONISOU

ATHONA

20084

πΤΚΣ

20084

5 GR1270016 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΑΘΩΝΑ THALASSIA ZONI ANATOLIKA KAI NOTIA CHERSONISOU ATHONA

17091

ΖΕΠ

17091

13 ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΦΛΩΡΙΝΑ
6 GR1340009 ΟΡΗ ΒΑΡΝΟΥΝΤΑ –

ΕΥΡΥΤΕΡΗ

ΠΕΡΙΟΧΗ

ORI VARNOYNTA –

EVRYTERH

PERIOCHI

1505

πΤΚΣ

1505

7 GR1340010 ΔΡΥΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ DRYMOS PRESPON – EVRYTERI PERIOCHI

7683

πΤΚΣ

7683

14 ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
8 GR1430009 ΝΗΣΙΔΕΣ

ΑΣΠΡΟΝΗΣΟΣ,

ΑΡΓΚΟΣ,

ΜΑΡΑΓΚΟΣ,

ΡΕΠΙ, ΤΣΟΥΓΚΡΙΑ, ΤΣΟΥΓΚΡΙΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΗΣΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

NISIDES

ASPRONISOS,

ARGKOS,

MARAGKOS,

REPI, TSOUGKRIA, TSOUGKRIAKI KAI THALASSIA PERIOCHI NISON SKIATHOU KAI SKOPELOU

209

20271

ΖΕΠ

20480

22 ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ
9 GR2220007 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΕΩΣ ΟΡΜΟ ΜΟΥΝΤΑ THALASSIA ZONI APO ARGOSTOLI EOS ORMO MOUNTA

9459

πΤΚΣ

9459

ΚΕΡΚΥΡΑ
10 GR2230009 ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΤΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) LIMNOTHALASSA ANTINIOTI KAI POTAMOS FONISSAS (KERKYRA) 81

πΤΚΣ

81

11 GR2230010 ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ

ΝΗΣΩΝ

THALASSIA

PERIOCHI

DIAPONTION

NHSON

15327

πΤΚΣ

15327

24 ΣΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΥΒΟΙΑ
12 GR2420013 ΝΗΣΙΔΕΣ ΛΙΧΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ NISIDES LICHADES KAI THALASSIA PERIOCHI 0,0645

399

πΤΚΣ

399,0645

13 GR2420014 ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΙ

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ

ΕΥΒΟΙΑΣ

THALASSIA

PERIOCHI

KAI YFALOI

BOREIOANATOLIKIS

EVVOIAS

8572

πΤΚΣ

8572

14 GR2420015 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΟΚΤΩΝΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΩΣ ΖΑΡΑΚΕΣ THALASSIA ZONI ANATOLIKIS EVVOIAS APO AKRA OKTONIA EVVOIAS EOS ZARAKES

5768

πΤΚΣ

5768

15 GR2420016 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ THALASSIA PERIOCHI NOTIOU EVVOIKOU KOLPOU

52163

ΖΕΠ

52163

16 GR2420017 ΠΟΤΑΜΟΣ

ΜΑΝΙΚΙΑΤΗΣ

POTAMOS

MANIKIATIS

1 63

πΤΚΣ

163

25 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ
17 GR2510005 ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΑΥΣΑΝΙΑ –

ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ

ΜΕΘΑΝΩΝ

THALASSIA

PERIOCHI

PAYSANIA –

YPOTHALASSIA

IFAISTEIA

METHANON

3728

πΤΚΣ

3728

ΚΟΡΙΝΘΙΑ
18 GR2530007 ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ

ΚΟΛΠΟΣ

KORINTHIAKOS

KOLPOS

236354

πΤΚΣ

236354

ΛΑΚΩΝΙΑ
19 GR2540009 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΝΟΤΙΑΣ ΜΑΝΗΣ THALASSIA ZONI NOTIAS MANIS

38296

πΤΚΣ

38296

ΜΕΣΣΗΝΙΑ
20 GR2550010 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ THALASSIA PERIOCHI NOTIAS MESSINIAS

1 22893

πΤΚΣ

122893

3 ΑΤΤΙΚΗ
21 GR3000017 ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ PARAKTIA KAI THALASSIA ZONI MAKRONISOU 499

3179

πΤΚΣ

3678

22 GR3000018 ΚΑΝΑΛΙ

ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ

KANALI

MAKRONISOU

4412

ΖΕΠ

4412

23 GR3000019 ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΥΘΗΡΩΝ

THALASSIA

PERIOCHI

KYTHIRON

32580

ΖΕΠ

32580

24 GR3000020 ΝΗΣΙΔΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ NISIDES SARONIKOU KOLPOU KAI THALASSIA PERIOCHI 355

11682

ΖΕΠ

12037

4 ΝΗΣΙΑ
41 Β. ΑΙΓΑΙΟ
ΛΕΣΒΟΣ
25 GR4110015 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΗΣΙΔΩΝ ΤΟΚΜΑΚΙΑ THALASSIA PERIOCHI NISIDON TOKMAKIA

6194

πΤΚΣ

6194

26 GR4110016 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ THALASSIA PERIOCHI DYTIKIS LESVOU

21179

ΖΕΠ

21179

42 Ν. ΑΙΓΑΙΟ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ
27 GR4210033 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΑΣ ΠΑΤΜΟΥ THALASSIA PERIOCHI NOTIAS PATMOU

4414

πΤΚΣ

4414

28 GR4210034[1] ΝΗΣΙΔΕΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ NISIDES VOREION DODEKANISON KAI THALASSIA PERIOCHI 2877,06

44241

ΖΕΠ

47118,06

ΚΥΚΛΑΔΕΣ
29 GR4220034 ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΝΑΦΗΣ PARAKTIA KAI THALASSIA ZONI VOREIAS ANAFIS 1

1406

πΤΚΣ

1407

30 GR4220035 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΝΔΡΟΥ THALASSIA ZONI ANDROU

30020

πΤΚΣ

30020

31 GR4220036 ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΟΛΟΥΜΒΟ

THALASSIA

PERIOCHI

KOLOUMVO

5010

πΤΚΣ

5010

43 ΚΡΗΤΗ
ΧΑΝΙΑ
32 GR4340024 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ THALASSIA PERIOCHI DYTIKIS KAI NOTIODYTIKIS KRITIS

164200

πΤΚΣ

164200

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ 2

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

 

α/α ΚΩΔΙΚΟΣ

ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ

ΤΟΠΟΥ

ΝΕΑ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ

ΤΟΠΟΥ

ΝΕΑ

ΟΝΟΜΑΣΙΑ

ΤΟΠΟΥ

ΝΕΑ

ΕΚΤΑΣΗ

χερσαία

(ha)

ΝΕΑ

ΕΚΤΑΣΗ

θαλάσσια

(ha)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ

ΕΚΤΑΣΗ

(ha)

1 ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

11 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΘΡΑΚΗ

ΕΒΡΟΣ
1 GR1110005 ΒΟΥΝΑ

ΕΒΡΟΥ

ΒΟΥΝΑ ΕΒΡΟΥ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΛΥΡΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ

^ΦΑΛΟΒΟΥΝΟΥ

VOUNAEVROU- POTAMOS LYRAS- SPILAIA

DIDYMOTEICHOU

KAI

KEFALOVOUNOU

961

πΤΚΣ

43333,5

ΔΡΑΜΑ
2 GR1140001 ΔΑΣΟΣ

ΦΡΑΚΤΟΥ

6273

πΤΚΣ

7363,05

ΚΑΒΑΛΑ
3 GR1150005 ΚΟΡΥΦΕΣ

ΟΡΟΥΣ

ΠΑΓΓΑΙΟ

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΓΓΑΙΟ – ΠΗΓΑΙΑ ΝΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΡΚΟΥΔΟΣΠΗΛΙΑ KORYFES OROUS PANGAIO – PIGAIA NERA KEFALARIOU FILIPPON – SPILAIO

ARKOUDOSPILIA

1 1 88

πΤΚΣ

11533,47

12 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

4 GR1220001 ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΛΒΗ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

2374

πΤΚΣ

29321,81

5 GR1220002 ΔΕΛΤΑ ΑΞΙΟΥ – ΛΟΥΔΙΑ – ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

9374

πΤΚΣ

43050,35

6 GR1220003 ΣΤΕΝΑ ΡΕΝΤΙΝΑΣ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΕΝΑ ΡΕΝΤΙΝΑΣ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΑΚΚΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΑ ΝΕΡΟΜΑΝΑ STENA RENTINAS – EVRYTERI PERIOCHI – SPILAIO DRAKOTRYPA – SPILAIO LAKKIA KAI REMA NEROMANA 3179

πΤΚΣ

6084,16

ΣΕΡΡΕΣ
7 GR1260004 ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕΝΟΙΚΙΟΝ – ΟΡΟΣ

ΚΟΥΣΚΟΥΡΑΣ – ΥΨΩΜΑ

ΚΟΡΥΦΕΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕΝΟΙΚΙΟΝ – ΟΡΟΣ

ΚΟΥΣΚΟΥΡΑΣ – ΥΨΩΜΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΛΑΔΕ

KORYFES OROUS MENOIKION – OROS

KOUSKOURAS- YPSOMA – SPILAIO PELADE

723

πΤΚΣ

24011,69

8 GR1260007 ΟΡΗ

ΒΡΟΝΤΟΥΣ – ΛΑΪΛΙΑΣ – ΕΠΙΜΗΚΕΣ

ΟΡΗ

ΒΡΟΝΤΟΥΣ – ΛΑΪΛΙΑΣ – ΕΠΙΜΗΚΕΣ – ΣΠΗΛΑΙΑ – ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ

ORI

VRONTOUS – LAILIAS – EPIMIKES – SPILAIA

ZESTA NERA KAI KATARRAKTON

865

πΤΚΣ

7664,47

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
9 GR1270008 ΠΑΛΙΟΥΡΙ – ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΠΑΛΙΟΥΡΙ – ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ PALIOURI – AKROTIRI KAI THALASSIA ZONI 15850

πΤΚΣ

16136,11

14 ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
10 GR1420004 ΚΑΡΛΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ – ^ΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ – ΝΕΟΧΩΡΙ 3615

πΤΚΣ

47050,5

ΜΑΓΝΗΣΙΑ
11 GR1430001 ΟΡΟΣ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑ­ΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΟΡΟΣ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΜΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΟΝΙ OROS PILIO KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI – SPILAIA MALAKI KAI SKEPONI 357

πΤΚΣ

31469,16

12 GR1430004* ΕΘΝΙΚΟ

ΘΑΛΑΣΣΙΟ

ΠΑΡΚΟ

ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ – ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑ­ΔΩΝ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ

ΖΕΠ

249145,6

ΤΡΙΚΑΛΑ
13 GR1440003 ΑΝΤΙΧΑΣΙΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΑ ΑΝΤΙΧΑΣΙΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΤΡΥΠΑ ANTICHASIA ORI KAI METEORA – SPILAIO MELISSOTRYPA 376

πΤΚΣ

61001,02

2 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
21 ΗΠΕΙΡΟΣ
ΑΡΤΑ
14 GR2110001 ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ

ΚΟΛΠΟΣ,

ΔΕΛΤΑ

ΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ

ΑΡΑΧΘΟΥ

(ΠΕΤΡΑ,

ΜΥΤΙΚΑΣ,

ΕΥΡΥΤΕΡΗ

ΠΕΡΙΟΧΗ)

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ, ΔΕΛΤΑ ΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ­ΧΘΟΥ (ΠΕΤΡΑ,

ΜΥΤΙΚΑΣ,

ΕΥΡΥΤΕΡΗ

ΠΕΡΙΟΧΗ,

ΚΑΤΩ ΡΟΥΣ ΑΡΑΧΘΟΥ,

ΚΑΜΠΗ

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ)

AMVRAKIKOS KOLPOS, DELTA LOUROU KAI ARACHTHOU (PETRA, MYTIKAS, EVRYTERH PERIOCHI,

KATO ROUS

ARACHTHOU,

KAMPI

FILIPPIADAS)

318 30998

πΤΚΣ

60103,56

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
15 GR2130009 ΟΡΟΣ ΤΥΜΦΗ (ΓΚΑΜΗΛΑ) 229

ΖΕΠ

27645,44

22 ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
16 GR2210004 ΝΗΣΙΔΕΣ ΣΤΑΜΦΑΝΙ ΚΑΙ ΑΡΠΥΙΑ (ΣΤΡΟΦΑΔΕΣ) ΝΗΣΙΔΕΣ ΣΤΑΜΦΑΝΙ ΚΑΙ ΑΡΠΥΙΑ (ΣΤΡΟΦΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ NISIDES STAMFANI KAI ARPYIA (STROFADES) KAI THALASSIA ZONI 11501

ΖΕΠ

11637,01

ΚΕΡΚΥΡΑ
17 GR2230004 ΝΗΣΟΙ ΠΑΞΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΝΗΣΟΙ ΠΑΞΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ NISOI PAXOI KAI ANTIPAXOI KAI EVRYTERI THALASSIA PERIOCHI 129878

πΤΚΣ

135527,66

23 ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΧΑΪΑ
18 GR2320007 ΟΡΟΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ

ΟΡΟΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ –

ΣΥΡΑΓΓΕΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΑΣ

OROS

PANACHAIKO –

SYRAGKES

PANAGOPOULAS

500

πΤΚΣ

12719,51

24 ΣΤΕΡEΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΒΟΙΩΤΙΑ
19 GR2410001 ΛΙΜΝΕΣ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ – ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΙΩ­ΤΙΚΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ ΛΙΜΝΕΣ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ – ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΙΩΤΙΚΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ – ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ LIMNES YLIKI KAI

PARALIMNI –

SYSTIMA

VOIOTIKOU

KIFISOU –

KATAVOTHRA

ALIARTOU

525

πΤΚΣ

12131,5

ΕΥΒΟΙΑ
20 GR2420001 ΟΡΟΣ ΟΧΗ – ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ – ΠΟΤΑΜΙ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΦΗΡΕΥΣ- ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ 13994

πΤΚΣ

29942,13

21 GR2420009 ΝΗΣΙΔΕΣ

ΣΚΥΡΟΥ

ΝΗΣΙΔΕΣ ΣΚΥΡΟΥ ΚΑ! ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ NISIDES SKYROU KAI THALASSIA PERIOCHI 115 48382

ΖΕΠ

48963,74

22 GR2420011 ΟΡΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ

ΝΗΣΙΔΕΣ

1263

ΖΕΠ

40571,13

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
23 GR2430001 ΟΡΟΣ

ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ

(ΒΕΛΟΥΧΙ)

58

πΤΚΣ

3465,86

ΦΘΙΩΤΙΔΑ
24 GR2440002 ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΕΣ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ – ΜΑΛΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΕΣ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ – ΜΑΛΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ – ΜΕΣΟΧΩΡΙ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ KOILADA KAI EKVOLES SPERCHEIOU – MALIAKOS KOLPOS – MESOCHORI SPERCHEIOU 135

πΤΚΣ

47682,07

25 GR2440004 ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΟΙΤΗΣ 40

πΤΚΣ

7020,86

ΦΩΚΙΔΑ
26 GR2450004 ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΕΩΣ ΙΤΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΕΩΣ ΙΤΕΑ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΗΓΩΝ ΧΙΛΙΑΔΟΥ PARALIAKI ZONI APO NAFPAKTO EOS ITEA – PERIOCHI PIGON CHILIADOU 19

πΤΚΣ

10637,68

27 GR2450005 ΝΟΤΙΟ­ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΔΑΣΟΣ ΤΙΘΟΡΕΑΣ ΝΟΤΙΟ­ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΔΑΣΟΣ ΤΙΘΟΡΕΑΣ, ΣΠΗΛΑΙΟΒΑΡΑ­ΘΡΟ

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

NOTIO-

ANATOLIKOS

PARNASSOS –

ETHNIKOS

DRYMOS

PARNASSOU-

DASOS

TITHOREAS,

PILAIOVARATHRO

POLYDROSOU

241

πΤΚΣ

18663,57

25 ΠΕΛΟΠΟΝ­ΝΗΣΟΣ
ΑΡΚΑΔΙΑ
28 GR2520005 ΜΟΝΗ ΕΛΟΝΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΔΡΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ΜΟΝΗ ΕΛΟΝΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΔΡΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ MONI ELONAS KAI CHARADRA LEONIDIOU – SPILAIO MANA KAI GALAZIA LIMNI 1308

πΤΚΣ

8293,47

ΛΑΚΩΝΙΑ
29 GR2540001 ΟΡΗ

ΓΙΔΟΒΟΥΝΙ,

ΧΙΟΝΟΒΟΥΝΙ,

ΓΑΪΔΟΥΡΟΒΟΥΝΙ,

ΚΟΡΑΚΙΑ,

ΚΑΛΟΓΕΡΟΒΟΥΝΙ,

ΚΟΥΛΟΧΕΡΑ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΟΡΗ ΓΙΔΟΒΟΥΝΙ, ΧΙΟΝΟΒΟΥΝΙ, ΓΑΪΔΟΥΡΟΒΟΥΝΙ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΒΟΥ- ΝΙ, ΚΟΥΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΕΩΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΜΗΛΙ ORI GIDOVOUNI, CHIONOVOUNI, GAIDOUROVOUNI, KORAKIA, KALOGEROVOUNI, KOULOCHERA KAI PERIOCHI MONEMVASIAS – SPILAIO SOLOMOU – TRYPA KAI PYRGOS AG. STEFANOU KAI THALASSIA ZONI EOS AKROTIRIO KAMILI 529 9543

πΤΚΣ

38869,97

30 GR2540003 ΕΚΒΟΛΕΣ

ΕΥΡΩΤΑ

ΕΚΒΟΛΕΣ

ΕΥΡΩΤΑ,

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΒΡΟΝΤΑΜΑ

ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΛΑΚΩΝΙΚΟΥ

ΚΟΛΠΟΥ

EKVOLES

EVROTA,

PERIOCHI

VRONTAMA

KAI THALASSIA

PERIOCHI

LAKONIKOU

KOLPOU

1 622 3641

πΤΚΣ

10632,61

31 GR2540005 ΛΑΓΚΑΔΑ

ΤΡΥΠΗΣ

81

πΤΚΣ

1669,52

ΜΕΣΣΗΝΙΑ
32 GR2550006 ΟΡΟΣ

ΤΑΫΓΕΤΟΣ

ΟΡΟΣ ΤΑΫΓΕΤΟΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΡΑΧΗΛΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΒΑΤΣΙΝΙΔΗ OROS

TAYGETOS – SPILAIO TRACHILAS – SPILAIO VATSINIDI

233

πΤΚΣ

53600,45

3 ΑΤΤΙΚΗ
33 GR3000011 ΝΗΣΙΔΕΣ

ΜΥΡΤΩΟΥ

ΠΕΛΑΓΟΥΣ:

ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ,

ΒΕΛΟΠΟΥΛΑ,

ΑΝΑΝΕΣ

ΝΗΣΙΔΕΣ

ΜΥΡΤΩΟΥ

ΠΕΛΑΓΟΥΣ:

ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ,

ΒΕΛΟΠΟΥΛΑ,

ΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

NISIDES

MYRTOOU

PELAGOUS:

FALKONERA,

VELOPOULA,

ANANES KAI

THALASSIA ZONI

1823

ΖΕΠ

2116,19

4 ΝΗΣΙΑ
41 Β. ΑΙΓΑΙΟ
ΛΕΣΒΟΣ
34 GR4110005 ΛΕΣΒΟΣ: ΚΟΛΠΟΣ ΓΕΡΑΣ, ΕΛΟΣ ΝΤΙΠΙ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΣΒΟΣ:

ΚΟΛΠΟΣ

ΓΕΡΑΣ,

ΕΛΟΣ ΝΤΙΠΙ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΛΑΣ

LESVOS:

KOLPOS

GERAS,

ELOS NTIPI KAI OROS OLYMPOS – POTAMOS EYERGETOULAS

580

πΤΚΣ

11780,41

35 GR4110006 ΛΗΜΝΟΣ:

ΛΙΜΝΕΣ

ΧΟΡΤΑΡΟΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΑΛΥΚΗ, ΚΟΛΠΟΣ ΜΟΥΔΡΟΥ ΕΛΟΣ

ΔΙΑΠΟΡΙ ΚΑΙ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

ΦΑΚΟΣ

ΛΗΜΝΟΣ:

ΛΙΜΝΕΣ

ΧΟΡΤΑΡΟΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΑΛΥΚΗ, ΚΟΛΠΟΣ ΜΟΥΔΡΟΥ,

ΕΛΟΣ

ΔΙΑΠΟΡΙ ΚΑΙ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

ΦΑΚΟΣ,

ΝΗΣΟΣ ΣΕΡΓΙΤΣΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ ΚΟ- ΜΠΙΟΚΑΣΤΡΙΑ, ΤΗΓΑΝΙ, ΚΑΡΚΑΛΑΣ, ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

LIMNOS:

LIMNES

CHORTAROLIMNI KAI ALYKI, KOLPOS MOUDROU,

ELOS

DIAPORI KAI

CHERSONISOS

FAKOS, NISOS

SERGITSI KAI

NISISDES

DIAVATES

KOMPIOKASTRIA,

TIGANI,

KARKALAS,

PRASONISI KAI

THALASSIA

PERIOCHI

26691

ΖΕΠ

42983,81

36 GR4110007 ΛΕΣΒΟΣ:

ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ

ΥΓΡΟΤΟΠΟΙ

ΚΟΛΠΟΥ

ΚΑΛΛΟΝΗΣ

ΛΕΣΒΟΣ: ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΥΓΡΟΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ LESVOS: PARAKTIOI YGROTOPOI KAI KOLPOS KALLONIS 11312

ΖΕΠ

14825,05

37 GR4110009 ΝΗΣΙΔΕΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΜΑΡΟΝΗΣΙ- ΟΝ, ΚΩΔΩΝΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΛΑΡΟΝΗΣΙ, ΚΛΠ) ΝΗΣΙΔΕΣ

ΛΕΣΒΟΥ

(ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ

ΤΟΜΑΡΟΝΗΣΙΟΝ,

ΚΩΔΩΝΑΣ,

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΛΑΡΟΝΗΣΙ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ)

NISIDES

LESVOU

(SYMPLEGMA

TOMARONISION,

KYDONAS,

AGIOS

GEORGIOS,

GLARONISI, KLP)

KAI THALASSIA

PERIOCHI

8261

ΖΕΠ

8364,15

ΣΑΜΟΣ
38 GR4120006 ΝΗΣΟΣ

ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΙ

ΝΗΣΙΔΕΣ

ΘΥΜΑΙΝΑ

ΑΛΑΤΟΝΗΣΙ,

ΘΥΜΑΙΝΑΚΙ,

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ,

ΠΛΑΚΑ,

ΜΑΚΡΟΝΗΣΙ,

ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ

ΜΕΓΑΛΟΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ,

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΝΗΣΟΣ

ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΙ

ΝΗΣΙΔΕΣ

ΘΥΜΑΙΝΑ

ΑΛΑΤΟΝΗΣΙ,

ΘΥΜΑΙΝΑΚΙ,

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ,

ΠΛΑΚΑ,

ΜΑΚΡΟΝΗΣΙ,

ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ

ΜΕΓΑΛΟΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ,

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

NISOS

FOURNOI

KAI NISIDES

THYMAINA,

ALATSONISI,

THYMAINAKI,

STRONGYLO,

PLAKA,

MAKRONISI,

MIKROS KAI

MEGALOS

ANTHROPOFAGOS,

AGIOS MINAS

KAI THALASSIA

PERIOCHI

19503

ΖΕΠ

24090,16

ΧΙΟΣ
39 GR4130002 ΝΗΣΙΑ

ΑΝΤΙΨΑΡΑ ΚΑΙ

ΝΗΣΙΔΕΣ

ΔΑΣΚΑΛΙΟ,

ΜΑΣΤΡΟΓΙΩΡΓΙ,

ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ,

ΚΑΤΩ ΝΗΣΙ,

ΜΕΣΙΑΚΟ,

ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ

ΝΗΣΙΑ

ΑΝΤΙΨΑΡΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΔΑΣΚΑΛΙΟ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΩΡΓΙ, ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ, ΚΑΤΩ ΝΗΣΙ, ΜΕΣΙΑΚΟ, ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

NISIA ANTIPSARA KAI NISIDES DASKALIO, MASTROGIORGI, PRASONISI, KATO NISI, MESIAKO, KOUTSOULIA KAI THALASSIA ZONI 10216

ΖΕΠ

10685,76

42 Ν. ΑΙΓΑΙΟ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ
40 GR4210001 ΚΑΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΟΝΗΣΙΑ – ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ 8034

πΤΚΣ

21487,7

41 GR4210007 ΝΟΤΙΑ

ΝΙΣΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

ΝΟΤΙΑ

ΝΙΣΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, ΗΦΑΙΣΤΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

NOTIA NISYROS KAI STRONGYLI, IFESTIAKO PEDIO KAI PARAKTIA THALASSIA ZONI 13802

πΤΚΣ

17847,82

42 GR4210019 ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: ΕΠΑΝΩ ΝΕΡΑ, ΣΑΡΙ, ΤΕΛΕΝΔΟΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: ΕΠΑΝΩ ΝΕΡΑ, ΣΑΡΙ, ΤΕΛΕΝΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ NISIDES KALYMNOU: EPANO NERA, SARI, TELENDOS KAI THALASSIA PERIOCHI 18319

ΖΕΠ

18847,26

43 GR4210020 ΝΗΣΟΙ

ΚΙΝΑΡΟΣ ΚΑΙ

ΛΕΒΙΘΑ ΚΑΙ

ΝΗΣΙΔΕΣ

ΛΙΑΔΙΑ,

ΠΛΑΚΑ,

ΓΛΑΡΟΣ,

ΜΑΥΡΑ

ΝΗΣΟΙ

ΚΙΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΒΙΘΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΛΙΑΔΙΑ,

ΠΛΑΚΑ,

ΓΛΑΡΟΣ, ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

NISOI

KINAROS KAI LEVITHA KAI NISIDES LIADIA,

PLAKA,

GLAROS, MAVRA KAI THALASSIA PERIOCHI

9274

ΖΕΠ

10730,97

44 GR4210021 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ

ΤΜΗΜΑ

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ

ΚΟΥΝΟΥΠΟΙ,

ΦΤΕΝΟ,

ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ,

ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ,

ΜΟΝΗ, ΑΓΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΗΓΑΝΙ,

ΧΟΝΔΡΙ, ΛΙΓΝΟ,

ΦΩΚΙΟΝΗΣΙΑ,

ΚΑΤΣΑΓΡΕΛΙ,

ΠΟΝΤΙΚΟΥΣΣΑ,

ΟΦΙΔΟΥΣΣΑ,

ΚΤΕΝΙΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ

ΤΜΗΜΑ

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ

ΚΟΥΝΟΥΠΟΙ,

ΦΤΕΝΟ,

ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ, ΜΟΝΗ, ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΗΓΑΝΙ, ΧΟΝΔΡΙ, ΛΙΓΝΟ, ΦΩΚΙΟΝΗΣΙΑ, ΚΑΤΣΑΓΡΕΛΙ, ΠΟΝΤΙΚΟΥΣΣΑ, ΟΦΙΔΟΥΣΣΑ, ΚΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ANATOLIKO

TMIMA

ASTYPALAIAS

KAI NISIDES

KOUNOUPOI,

FTENO,

CHONDROPOULO, KOUTSOMYTIS, MONI, AGIA KYRIAKI, TIGANI, CHONDRI, LIGNO, FOKIONISIA, KATSAGRELI, PONTIKOUSSA, OFIDOUSSA, KTENIA KAI THALASSIA PERIOCHI

26869

ΖΕΠ

28328,07

45 GR4210024 ΝΗΣΟΣΤΗΛΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ: ΑΝΤΙΤΗΛΟΣ, ΠΕΛΕΚΟΥΣΑ, ΓΑΪΔΟΥΡΟΝΗΣΙ, ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, ΆΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΡΑΣΟΥΔΑ ,

ΝΗΣΙ

ΝΗΣΟΣΤΗΛΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ: ΑΝΤΙΤΗΛΟΣ, ΠΕΛΕΚΟΥΣΑ, ΓΑΪΔΟΥΡΟΝΗΣΙ, ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, ^ΊΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΡΑΣΟΥΔΑ, ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ NISOS TILOS KAI NISIDES: ANTITILOS, PELEKOUSA, GAIDOURONISI, GIAKOUMIS, AGIOS ANDREAS, PRASOUDA, NISI KAI THALASSIA PERIOCHI 1 1 440

ΖΕΠ

17774,71

46 GR4210025 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ

ΤΜΗΜΑ ΝΗΣΟΥ

ΣΥΜΗΣ ΚΑΙ

ΝΗΣΙΔΕΣ

ΚΟΥΛΟΥΝΔΡΟΣ

ΣΕΣΚΛΙ,

ΤΡΟΥΜΠΕΤΟ,

ΜΑΡΜΑΡΑΣ,

ΚΑΡΑΒΑΛΟΝΗΣΙ,

ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΙ,

ΓΙΑΛΕΣΙΝΟ,

ΟΞΕΙΑ,

ΧΟΝΔΡΟΣ,

ΠΛΑΤΥ, ΝΙΜΟΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ

ΤΜΗΜΑ ΝΗΣΟΥ

ΣΥΜΗΣ ΚΑΙ

ΝΗΣΙΔΕΣ

ΚΟΥΛΟΥΝΔΡΟΣ

ΣΕΣΚΛΙ,

ΤΡΟΥΜΠΕΤΟ,

ΜΑΡΜΑΡΑΣ,

ΚΑΡΑΒΑΛΟΝΗΣΙ,

ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΙ,

ΓΙΑΛΕΣΙΝΟ,

ΟΞΕΙΑ,

ΧΟΝΔΡΟΣ,

ΠΛΑΤΥ, ΝΙΜΟΣ

ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΗΣΟΥ

ΣΥΜΗΣ

ANATOLIKO TMIMA NISOU SYMIS KAI NISIDES

KOULOUNDROS,

SESKLI,

TROUMPETO,

MARMARAS,

KARAVALONISI,

MEGALONISI,

GIALESINO,

OXEIA,

CHONDROS,

PLATY, NIMOS

KAI THALASSIA

PERIOCHI NISOU

SYMIS

7575

ΖΕΠ

9879,1

47 GR4210026 ΝΗΣΟΣ ΧΑΛΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ: ΚΟΛΟΦΩΝΑ, ΠΑΝΩ ΠΡΑΣΟΥ­ΔΑ, ΤΡΑΓΟΥΣΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, ΑΓΙΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ,

ΜΑΕΛΟΝΗΣΙ

ΑΛΙΜΙΑ,

ΚΡΕΒΒΑΤΙ,

ΝΗΣΑΚΙ

ΝΗΣΟΣ ΧΑΛΚΗ

ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ:

ΚΟΛΟΦΩΝΑ,

ΠΑΝΩ ΠΡΑΣΟΥΔΑ,

ΤΡΑΓΟΥΣΑ,

ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ,

ΑΓΙΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ,

ΜΑΕΛΟΝΗΣΙ

ΑΛΙΜΙΑ,

ΚΡΕΒΒΑΤΙ,

ΝΗΣΑΚΙ, ΜΑΚΡΥ

ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

NISOS CHALKI KAI NISIDES: KOLOFONA,

PANO PRASOUDA, TRAGOUSA, STRONGYLI, AGIOS

THEODOROS,

MAELONISI,

ALIMIA,

KREVVATI,

NISAKI, MAKRY KAI THALASSIA PERIOCHI

58 31598

ΖΕΠ

35278,88

48 GR4210028 ΝΗΣΟΣ ΚΑΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΣΟΝΗΣΙΩΝ ΝΗΣΟΣ ΚΑΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΣΟΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ NISOS KASOS KAI SYMPLEGMA KASONISION KAI THALASSIA PERIOCHI 9958

ΖΕΠ

15929,16

ΚΥΚΛΑΔΕΣ
49 GR4220018 ΣΥΡΟΣ: ΟΡΟΣ ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΕΩΣ ΠΑΡΑΛΙΑ 0,46

πΤΚΣ

783,98

50 GR4220021

**

  1. ΝΗΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑ,

ΝΗΣΟΙ ΜΑΚΑΡΕΣ, ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΒΕΛΑΣ,

ΝΗΣΙΔΑ ΒΕΝΕΤΙΚΟ ΗΡΑ­ΚΛΕΙΑΣ

  1. ΝΗΣΟΣ ΑΜΟΡΓΟΣ (ΒΟΡΕΙΟ­ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ) ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ: ΨΑΛΙΔΑ, ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ, ΝΙΚΟΥΡΙΑ,

ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ

ΜΕΓΑΛΟ

ΒΙΟΚΑΣΤΡΟ,

ΚΡΑΜΒΟΝΗΣΙ,

ΠΕΤΑΛΙΔΙ

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΒΟΡΕΙΟ­ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΜΟΡΓΟΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΔΟΝΟΥΣΑΣ, ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑ! ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ MIKRES

KYKLADES,

VOREIOANATOLIKI

AMORGOS,

ANATOLIKES

AKTES

DONOUSAS,

GYRO NISIDES

KAI THALASSIA

PERIOCHI

5425,35 48748

ΖΕΠ

56159,79

51 GR4220023 ΑΝΑΦΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΔΕΣ ΑΝΑΦΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ANAFI: ANATOLIKO KAI VOREIO TMIMA KAI GYRO NISIDES KAI THALASSIA PERIOCHI 9429

ΖΕΠ

10013,62

52 GR4220025 ΝΗΣΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ NISIDES PAROU KAI NOTIA ANTIPAROS KAI THALASSIA PERIOCHI 23267

ΖΕΠ

25681,31

53 GR4220027 ΝΗΣΙΔΕΣ

ΜΥΚΟΝΟΥ

(ΡΗΝΕΙΑ,

ΧΤΑΠΟΔΙΑ,

ΤΡΑΓΟΝΗΣΙ)

ΝΗΣΙΔΕΣ

ΜΥΚΟΝΟΥ:

ΡΗΝΕΙΑ,

ΧΤΑΠΟΔΙΑ,

ΤΡΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΙ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

NISIDES

MYKONOU:

RINEIA,

CHTAPODIA,

TRAGONISI KAI

THALASSIA

PERIOCHI

1 6928

ΖΕΠ

18526,41

43 ΚΡΗΤΗ
ΛΑΣΙΘΙ
54 GR4320002 ΔΙΚΤΗ:

ΟΡΟΠΕΔΙΟ

ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

ΚΑΘΑΡΟ,

ΣΕΛΕΝΑ, ΚΡΑΣΙ,

ΣΕΛΑΚΑΝΟΣ,

ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ

ΚΟΡΥΦΗ

357

πΤΚΣ

34364,16

55 GR4320006 ΒΟΡΕΙΟ­ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΚΡΟ ΚΡΗΤΗΣ: ΔΙΟΝΥΣΑΔΕΣ, ΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΣΙΔΕΡΟ (ΑΚΡΑ ΜΑΥΡΟ ΜΟΥΡΙ – ΒΑΪ – ΑΚΡΑ ΠΛΑΚΑΣ) ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ 26228

πΤΚΣ

39300,7

56 GR4320011 ΔΙΟΝΥΣΑΔΕΣ

ΝΗΣΟΙ

ΔΙΟΝΥΣΑΔΕΣ ΝΗΣΟΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ DIONYSADES NISOI KAI THALASSIA ZONI 16950

ΖΕΠ

17482,22

ΧΑΝΙΑ
57 GR4340003 ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΛΕΜΕ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΛΕΜΕ – ΚΟΛΠΟΣ ΧΑΝΙΩΝ CHERSONISOS RODOPOU- PARALIA MALEME – KOLPOS CHANION 7343

πΤΚΣ

16140,27

58 GR4340006 ΛΙΜΝΗ ΑΓΙΑΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΗ ΚΕΡΙΤΗ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΦΑΣΑ 103

πΤΚΣ

1314,83

59 GR4340008 ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ 1 943

πΤΚΣ

55306,64

60 GR4340010 ΔΡΑΠΑΝΟ (ΒΟΡΕΙΟ­ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ) – ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ ΔΡΑΠΑΝΟ (ΒΟΡΕΙΟ­ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ) – ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΨΙΜΑΚΙ DRAPANO (VOREIO- ANATOLIKES AKTES) – PARALIA

GEORGIOUPOLIS – LIMNI KOURNA – SPILAIO PSIMAKI

626

πΤΚΣ

5137,13

61 GR4340012 ΑΣΦΕΝΔΟΥ – ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ 0,5

πΤΚΣ

14023,04

62 GR4340017 ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ

ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ,

ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ

ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ, ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ

CHERSONISOS GRAMVOUSSAS KAI NISIDES IMERI KAI AGRIA

GRAMVOUSSA, PONTIKONISI KAI THALASSIA ZONI

9855

ΖΕΠ

12694,56

63 GR4340023 ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΓΑΥΔΟΣ ΚΑΙ ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΓΑΥΔΟΣ ΚΑΙ ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ NOTIODYTIKI GAVDOS KAI GAVDOPOULA KAI THALASSIA PERIOCHI 8130

ΖΕΠ

9693,73

 

* Χαρακτηρισμός και ως ΖΕΠ, χωρίς αλλαγή ορίων ή έκτασης

** Ενοποίηση με GR4220024 και κατάργηση του κωδικού της εν λόγω περιοχής – Συνένωση νέας επέκτασης και υφιστάμενης περιοχής.

 

(Ακολουθούν χάρτες για τους οποίους βλέπε στο οικείο ΦΕΚ)


[1] Ενοποίηση με GR4210015, GR4210016, GR4210017 και GR4210018 και κατάργηση των κωδικών των εν λόγω 4 περιοχών – συνένωση νέας επέκτασης και υφιστάμενων περιοχών

Share